Dj Tommy Tequila in Kerk van Beets met vrolijke dancemuziek ‘Latin-America’

Uitgaan
Tommy Tequila.
Tommy Tequila. (Foto: aangeleverd)

BEETS - Zaterdag 20 april om 20.30 uur presenteert DJ Tommy Tequila ‘Latin-America’: de typische Tommy Tequila-sound: vrolijke en fantastische dansmuziek.

Dj Tommy Tequila in Kerk van Beets

Tommy Tequila is een rijzende ster in de Latin-scene. De Amsterdamse Latin DJ/producer, met zowel Nederlandse als Colombiaanse roots, begon al op extreem jonge leeftijd met optreden en het produceren van zijn eigen muziek. Inmiddels heeft hij al vele grote optredens op zijn naam staan en eigen tracks uitgebracht.

Show op Beats2Dance

Het muzikale talent van Tommy Tequila werd als eerste ontdekt door Beats2Dance Radio waar hij zelfs zijn eigen show kreeg. Al snel volgden succesvolle optredens en livestreams bij de nationale radiostations WildFM en FunX en volgden grote Nederlandse clubs en festivals als Paradiso, Panama Amsterdam, Electronic Picnic , ZAND. AfroLatin Wormerveer en koningsnacht Purmerend.

Nieuwste singel ‘Mirala’ 

Ook als producer timmert Tommy Tequila al enige tijd aan de weg. Naast zijn laatste single ‘Mirala’, boekt hij successen met zijn remixes van ‘Mas Que Nada’, ‘El Tiburón’, ‘You Sang To Me’, ‘Smooth’, ‘No Me Digas Que No’ en ‘I Know What You Want’.

De Tommy Tequila sound is zo vrolijk, en je kunt er heerlijk op dansen. Tijdens optredens in Spanje in 2022 ontstond een samenwerking met de Spaanse zanger Pablo Cubher, met als resultaat twee nieuwe singles ‘Amor lo Siento’ en ‘Acariciame’, die zeer binnenkort uitkomen. Geniet en dans daarom mee met Tommy in de Kerk van Beets.

Locatie: Kerk van Beets, Beets 51, Beets. Toegang: € 10,00. Aanvang: 20.30 uur. Reserveren via de website kerkbeets.nl