Jongerenkoor New Sound Singers roept oud-leden op voor kerstviering

Cultuur
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Pexels)

In 2020 was het jongerenkoor ‘de NSS’ vol enthousiasme van plan om zijn 50-jarig bestaan te vieren. Een mijlpaal die helaas niet kon worden bereikt, omdat het koor een jaar eerder afscheid had genomen. De geplande jongerenviering op Kerstavond 2020 om dit fictieve jubileum te vieren, werd vanwege de pandemie geannuleerd. Maar dit jaar is er goed nieuws: het koor wil alsnog dit bijzondere jubileum vieren op Kerstavond, 24 december 2023, om 21 uur.

Om deze viering extra speciaal te maken, roept het Jongerenkoor New Sound Singers oud-leden op om deel te nemen. De oproep gaat uit naar iedereen die ooit heeft gezongen bij de New Sound Singers, evenals degenen die oud-leden van het koor kennen. De organisatie doet een vriendelijk verzoek om deze uitnodiging zoveel mogelijk te delen, want hoe meer zielen, hoe feestelijker de kerstviering zal zijn.

Iedereen weer samen

Het is voor de organisatie onmogelijk om alle oud-leden persoonlijk te benaderen, aangezien niet alle contactinformatie bekend is. Dit geldt met name voor de leden van het eerste uur. Daarom doen ze een beroep op de kracht van gemeenschap en deelname. Het zou geweldig zijn om oud-leden, inclusief degenen die bij het koor waren sinds het prille begin, weer samen te brengen voor een prachtige kerstvoorstelling.

“Het samen zingen van kerstliederen creëert een gevoel van saamhorigheid, iets wat met Kerst bij uitstek gevierd wordt”, aldus de organisatie. Wie interesse heeft om deel te nemen of ideeën hebt over de invulling van de liederen, kan het laten weten via olvvangoedenraad@rkwestland.nl. De organisatie overweegt ook het opzetten van een WhatsApp-groep om de communicatie te vergemakkelijken en te versnellen. Bij aanmelding moeten naam, adres, mobiel telefoonnummer en e-mailadres worden vermeld.

Repetities

Na aanmelding ontvangen deelnemers verdere informatie vanuit de organisatie, inclusief details over repetities en andere afspraken. Uiteraard zullen er repetities moeten plaatsvinden in aanloop naar de Kerstavondviering.