Nieuwe ontwikkelingen bij Westlands Mannenkoor

Cultuur
Pianist Martin van Broekhoven, dirigent Hans de Wit, penningmeester Henk van Trigt en voorzitter Arie Strijbis van het Westlands Mannenkoor verlengen de contracten.
Pianist Martin van Broekhoven, dirigent Hans de Wit, penningmeester Henk van Trigt en voorzitter Arie Strijbis van het Westlands Mannenkoor verlengen de contracten. (Foto: PR Westlands Mannenkoor)

Tijdens de repetitieavond van vorige week heeft het Westlands Mannenkoor zich met contractverlengingen opnieuw verzekerd van de deskundige begeleiding van dirigent Hans de Wit en pianist Martin van Broekhoven. Ook traden er zes nieuwe leden toe.

Dirigent Hans de Wit, die al bijna dertig jaar verbonden is aan het koor, tekende een nieuw tweejarige contract. Martin van Broekhoven is alweer vanaf 2014 de vaste pianist van het koor en tekende ook.

Nieuwe zangers

Verder mochten zes aspirant-leden deze avond definitief toetreden tot het Westlands Mannenkoor. Wanneer zij voor het eerst live te bewonderen zullen zijn voor publiek? “Wellicht komt het kooroptreden aanstaande zaterdag bij het 25-jarig jubileum van winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk nog te vroeg, maar kunnen zij wel bij de komende kerstconcerten het koor versterken”, aldus een woordvoerder.