‘s-Gravenspel presenteert komisch toneelstuk ‘La Paloma’

Cultuur
Waarom verschijnt die mysterieuze zus plotseling op het toneel?
Waarom verschijnt die mysterieuze zus plotseling op het toneel? (Foto: PR)

De drukte van de stad verruilen voor een rustig bestaan in een zomerhuisje: dat klinkt heel idyllisch, tot er opeens een onverwachte gast op de stoep staat.

De ‘s-Gravenzandse Toneelvereniging ‘s-Gravenspel kondigt de opvoering aan van het toneelstuk ‘La Paloma’ van auteur Bert Edelenbos. De voorstellingen vinden plaats op donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei om 20.00 uur, en zondag 26 mei om 14.00 uur in De Speld, gelegen aan Monnikenlaan 35b te Naaldwijk.

Oudere zus

Het stuk neemt het publiek mee naar het zomerhuisje van twee oudere dames, die de drukte van de stad verruilen voor een rustig bestaan. Maar hun vredige cocon wordt plotseling verstoord wanneer hun oudere zus, na een lange periode van afwezigheid, onverwachts opduikt. Gehuld in een majestueuze bontmantel, betreedt zij het toneel met een aura van mysterie. Wat brengt haar tot deze plotselinge verschijning? En wat is de reden achter de overvloed aan bagage die zij met zich meebrengt?

Wirwar

Terwijl de verwarring toeneemt, raakt ook kleinzoon Daan verstrikt in een wirwar van onverwachte gebeurtenissen en mysterieuze klusjes. Geruchten over de dreigende opheffing van het vakantiepark voegen nog meer spanning toe aan de situatie, waardoor de rust definitief verstoord lijkt te zijn.

Praktische info

Voor theaterliefhebbers biedt dit stuk een avontuurlijke reis vol humor, spanning en onverwachte wendingen. Kaartjes voor de voorstelling kosten slechts €15,00, inclusief koffie of thee en een drankje tijdens de pauze. Voor reserveringen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0650662244 of per e-mail via zjanette@yahoo.com.