Het team van iqagency_.
Het team van iqagency_. (Foto: Ridderhof Fotografie)

Bundeling van krachten van iQ Events en Arling

Partnerbijdrage

Nieuw creatief bureau iqagency_ realiseert beleving over hele breedte Evenementenbureau iQ Events heeft Arling, één van de langst bestaande creatieve communicatiebureaus actief in de Nederlandse tuinbouwsector, overgenomen.

De twee gaan samen verder onder de nieuwe naam, iqagency_. Het ontstane bureau zet zich in voor het maken van totaalbeleving. Van grootschalige fysieke merkactivatie tot spin-offs in de vorm van digitale campagnes en acties.

iqagency_ maakt optimaal gebruik van de nieuwste digitale ontwikkelingen, maar ervaart ook negatieve effecten hiervan. Een groeiende afstand tot elkaar. Daarom zet het bureaut zich in om mensen te verbinden in beleving. Om zo sociaal contact en betrokkenheid bij mens en maatschappij aan te moedigen. Fysiek en digitaal. Daarom ontwerpt het bureau vanuit de context van mensen. 

Micha van Herk, founder van iQ Events, stond aan de basis van de overname van Arling. Niek van den Hoven, Mariëlle Snethlage en Annemiek Waters vormen het driekoppige managementteam van iqagency_: “Wij willen mensen verbinden door samen waardevolle momenten te beleven. We willen het leven verrijken door sociaal contact te initiëren. Door de bundeling van kennis en ervaring op het gebied van marketing, campagnes, events & productie kunnen we als iqagency_ beleving over de hele breedte realiseren. We ontwerpen onze communicatie sterk vanuit de mens. Door in gesprek te gaan met de doelgroep, denken we de sleutel in handen te hebben om tot een hechte en duurzame verbinding tussen mensen en merk te komen.”

Spraakmakend

iQ Events is een gerenommeerd evenementenbureau dat al ruim achttien jaar werkt voor topmerken en bedrijven in Nederland. Het bureau bedenkt en maakt marketing, communicatie en live -en hybride activatie om merken en bedrijven te helpen bij hun groei. iQ Events is een vaste klant in de Top 10 van beste dienstverleners in Eventmarketing van MT/Sprout. Ook in 2022. Met een breed dienstaanbod zet iQ Events de meest spraakmakende belevingen neer. Vanaf de eerste aankondiging tot en met de full experience. Recente projecten werden uitgevoerd in opdracht van onder meer UNICEF Nederland, RET, Gemeente Rotterdam, BLG Wonen (onderdeel van De Volksbank) en Het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Allround partner

Arling is een van de langst bestaande creatieve communicatiebureaus actief in de Nederlandse tuinbouwsector. In 28 jaar heeft het bureau zich ontwikkeld van evenementenorganisator tot een allround partner in marketing, campagnes en events. Arling versterkt producenten en toeleveranciers van groente, fruit, bloemen en planten in de meest innovatieve greenport van de wereld, met creatieve communicatie.

iQ Events en Arling zijn beiden aangesloten bij IDEA; een community voor de meest toonaangevende livecommunicatie- en eventbureaus van Nederland. Om sociale ontmoeting te blijven stimuleren is iqagency_ naast lid ook bestuurslid van de branchevereniging.

Afbeelding
Gemeente betaalt 14% van de rekeningen te laat Politiek 19 uur geleden
Afbeelding
Nico Dijkshoorn in Bibliotheek Naaldwijk Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Arne Weverling wil terug in de politiek Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Podium Westland: een extra avond en meer toegankelijk Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Deelnemers Wielepetproject wacht ijskoude 'training' Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Notariskantoor Van Niekerk Huijzer onderdeel van Westport Notarissen N.V. Algemeen 30 jan, 13:38
Afbeelding
Poeldijks carnaval dreigt in het water te vallen Algemeen 30 jan, 09:37
Afbeelding
Duet ZV Westland in de prijzen Sport 30 jan, 09:23
Afbeelding
HookXV te gretig tegen Oysters Sport 30 jan, 09:01
Afbeelding
Leer tuinbouwgeschiedenis met stadsspel 'Plukkie Al?' Algemeen 29 jan, 22:05
Afbeelding
Doe Maar tribute in NL3 Algemeen 29 jan, 21:14
Afbeelding
Man Wah Chinees-Indisch Restaurant stopt na 44 jaar in 's-Gravenzande Algemeen 29 jan, 17:49
Afbeelding
Kids & Koffie nu ook in Wateringen Algemeen 29 jan, 17:11