Health Me belooft: ‘Fit en vitaal in slechts 35 minuten’

Partnerbijdrage
Health Me is er voor echte mensen met echte doelstellingen.
Health Me is er voor echte mensen met echte doelstellingen. (Foto: PR)

Health Me, met onder meer vestigingen in Wateringse Veld en Naaldwijk, is een sociale laagdrempelige lifestyle club voor mensen die net wat meer ondersteuning willen bij het sporten, afvallen en vitaler worden. Die de coaching willen van een personal trainer zonder de bijkomende hoge kosten. Health Me is een club waar iedereen zich op zijn gemak voelt zonder dat er publiek is dat in korte hemdjes rondloopt. Kortom, voor echte mensen met echte doelstellingen.

Zo garanderen wij dat wij onze leden in drie maanden sterker, fitter en vitaler maken met minimaal 2x per 10 dagen sporten. Volg je het persoonlijke voedingsplan, dan verdwijnen ook de nodige kilo’s!

Wij werken met de Milon-cirkel. Dit is een slimme, volautomatische cirkel waarbij kracht- en cardiotraining zijn gecombineerd. De toestellen worden aangestuurd door een persoonlijke Milon-kaart of polsband. Deze registreert al jouw trainingen. Wanner je inlogt haalt het automatisch de traingegevens erbij, zodat je nooit meer hoeft na te denken over wat de juiste trainingsweerstand is en hoe het apparaat ook alweer moest worden ingesteld. Doordat er gestructureerd wordt getraind met een aangegeven trainingstempo en een vast rustmoment, duurt een volledige training slechts 35 minuten. Dit alles gebeurt onder de supervisie van een professionele coach. Zelf kan je via de Milon Me-app jouw progressie volgen en word je op de hoogte gehouden van een gezonde lifestyle!

Kan jouw leven ook een gezonde boost gebruiken? Meld je dan nu aan!

www.healthme.nl

Dit artikel valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.