Goed horen binnen handbereik: Kophuys Horen breidt uit naar Monster!

Partnerbijdrage
Om de service nog verder te verbeteren, heeft Jos Koppenaal een praktijkruimte van Kophuys Horen geopend aan de Herenstraat 19 in Monster.
Om de service nog verder te verbeteren, heeft Jos Koppenaal een praktijkruimte van Kophuys Horen geopend aan de Herenstraat 19 in Monster. (Foto: Marc Tangel)

Met ruim veertien jaar ervaring mag Jos Koppenaal zich gerust dé specialist onder de audiciens in de regio noemen, maar nu is hij ook de meest flexibele! Naast het gemak van een audicien aan huis, is Kophuys Horen nu ook te vinden op het vaste adres aan de Herenstraat 19 in Monster.

“Het is het beste van twee werelden”, vertelt Jos Koppenaal. “Veel mensen hebben gehoorproblemen thuis of op hun werk. Ik kan ter plekke checken of het gehoorprobleem alleen aan het gehoor ligt of ook met de ruimte te maken heeft. Soms is een hoortoestel niet genoeg, vooral als mensen moeite hebben om de televisie goed te verstaan. Daarvoor heb ik draadloze hoofdtelefoons en speakers die ik kan laten zien en aansluiten. Denk ook aan rookmelders, deurbelsets, babyfoons, enzovoorts. Kophuys Horen biedt een oplossing voor elke luistersituatie en kijkt verder dan alleen hoortoestellen.”

Praktijkruimte geopend

Om de service nog verder te verbeteren, heeft Jos Koppenaal een praktijkruimte van Kophuys Horen geopend aan de Herenstraat 19 in Monster. “Er zijn altijd mensen die het fijner vinden om naar een vast adres te gaan,” merkt hij op. “Of mensen vinden het spannend om een vreemde in huis te hebben. Voor hen is deze ruimte ideaal. Je kunt kiezen voor een afspraak aan huis of in Monster. Ik ben hier in principe elke maandag en donderdag en werk op afspraak. Ook ben ik heel flexibel als een andere dag beter uitkomt.”

“Ik geeft persoonlijk en onafhankelijk advies”

Kophuys Horen is een erkend audiciensbedrijf met het SEMH-keurmerk. “Ik geeft persoonlijk en onafhankelijk advies zonder verplichtingen aan bepaalde merken of ketens. Ik lever hoortoestellen op maat, gehoorbescherming en uitgebreide nazorg. Het maakt niet uit waar uw hoortoestellen vandaan komen, je kunt altijd rekenen op mijn uitstekende service en hulp. Ik bied ook leentoestellen aan voor mensen met een kapot hoortoestel en mensen kunnen zelfs hoortoestellen leasen om de kosten zo te spreiden.” vertelt Jos Koppenaal.

Wacht niet langer en verbeter uw gehoor vandaag nog! Maak een afspraak met Jos Koppenaal via telefoon of app op 070 205 4841, of bezoek de website www.kophuyshoren.nl voor meer informatie en om direct een afspraak te plannen.