Gezellig tennissen voor 55-plussers in De Derde Helft bij LTC Naaldwijk

Partnerbijdrage
Elke vrijdagochtend komt de groep bij elkaar.
Elke vrijdagochtend komt de groep bij elkaar. (Foto: PR)

Vindt u het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Bent u 55-plus? Wit u activiteiten combineren met elkaar ontmoeten en gezelligheid? Kom dan naar De Derde Helft bij LTC Naaldwijk!

Tennis- en Padelclub LTC Naaldwijk is vorig jaar gestart met De Derde Helft voor 55-plussers die meer willen bewegen en gezelligheid zoeken. Deze leuke groep komt elke vrijdagochtend bij elkaar. Vanaf 09.45 uur staat de koffie en thee klaar en kan men elkaar ontmoeten in het Paviljoen. Om 10.30 uur starten we gezamenlijk met de warming-up.

Om 11.00 uur starten we met verschillende activiteiten die men met elkaar kan doen, zoals: OldstarsTennis, Jeu de Boules, Sjoelen, Bewegen voor Ouderen op muziek. Dit noemen we de Derde Helft. Dit is voor leden en niet-leden. Kosten per keer €5,- per persoon.

Kom gezellig langs en doe een keertje mee

Op vrijdag 12 april starten we met het zomerseizoen. Kom gezellig langs en doe een keertje mee.

Wat is OldStarsTennis?

OldstarsTennis is voor oud-tennissers én voor mensen die nog nooit hebben getennist. Voor alle ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen.

Met aangepaste spelvormen én begeleiding liggen er prachtige kansen om op de tennisbaan actief te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten. Bewegen en verbeteren van uw coördinatie en motoriek staan centraal, gecombineerd met tennis.