Nieuw: RE/MAX de Vastgoedspecialist ook in Honselersdijk

Partnerbijdrage
Elwira Zielinska en Sebastiaan Winkelman.
Elwira Zielinska en Sebastiaan Winkelman. (Foto: PR)

Bent u op zoek naar een vooraanstaande makelaar in Honselersdijk? Kies dan voor RE/MAX de Vastgoedspecialist om uw huis te verkopen. Onze makelaars onderscheiden zich door hun innovatieve en proactieve aanpak, aangezien ze opereren als zelfstandige ondernemers. Dit betekent dat ze altijd een stap voor zijn. 

Elwira Zielinska is een essentieel lid van het toegewijde makelaarsteam voor Honselersdijk en Kwintsheul, en actief in het hele Westland. Samen met haar echtgenoot Sebastiaan Winkelman, deelt ze een bijzondere passie voor deze prachtige woonplaatsen. Elwira’s expertise richt zich voornamelijk op het assisteren van expats die zich willen vestigen in het Westland. Als een voormalige emigrant naar Nederland, begrijpt ze de uitdagingen en kansen van de Westlandse woningmarkt als geen ander. Met haar diepgaande kennis en ervaring kunt u verzekerd zijn van een succesvolle start van uw woonavontuur. Maak kennis met Elwira en laat haar u begeleiden naar uw ideale thuis in het Westland.

Expertise

Sebastiaan Winkelman is de toegewijde makelaar gespecialiseerd in Honselersdijk en Kwintsheul. Samen met zijn vrouw Elwira vormt hij een dynamisch duo in het Westland, met een bijzondere voorliefde voor deze gemeenten. Sebastiaan’s enthousiasme voor duurzame oplossingen en zijn expertise in financiële aspecten van transacties garanderen dat u het maximale rendement behaalt bij de aan- of verkoop van uw woning. Leer Sebastiaan kennen en ontdek hoe hij u kan helpen uw vastgoeddoelen te bereiken in Honselersdijk en Kwintsheul.

Actie!

In de maanden april en mei krijgt u bij de opdracht voor de verkoop van uw woning een energielabel gratis. Bel met Sebastiaan Winkelman op 06-22992521 en met Elwira Zielinska op 06-49087651. RE/MAX is te vinden aan de Dijkstraat 21 in Honselersdijk.