ASTOU Fashion: ‘Iedere vrouw verdient het om te stralen’

Partnerbijdrage
Astrid krijgt hulp van een onmisbaar team enthousiaste vriendinnen.
Astrid krijgt hulp van een onmisbaar team enthousiaste vriendinnen. (Foto: PR)

In het bruisende hart van Honselersdijk staat een winkel die niet alleen kleding in maat XXS tot en met 3XL verkoopt, maar vrouwen ook laat stralen: ASTOU Fashion. De modewinkel, geleid door Astrid Toussaint, bestaat precies één jaar.

“Van een pop-up store tot dé modezaak van Honselersdijk en omstreken, het is een ongelooflijke reis geweest,” zegt Astrid. “Toen ik begon, had ik nooit gedacht dat het zo snel zou groeien. Maar ik geloof dat eerlijk advies en persoonlijke aandacht echt het verschil maken.”

Astrids toewijding aan eerlijkheid en oprechtheid in haar advies is wat ASTOU onderscheidt. “We zeggen niet alleen ‘ja’ om te verkopen. Soms moet ik ‘nee’ zeggen als iets echt niet staat. Ik wil dat vrouwen zich goed voelen in wat ze dragen, niet alleen omdat het trendy is, maar omdat het bij haar persoonlijkheid past.” Hierbij krijgt ze hulp van een onmisbaar team enthousiaste vriendinnen.

Het is een plek waar vrouwen samenkomen, elkaar inspireren en ondersteunen

De winkel is laagdrempelig en fungeert daarom niet alleen als een plek om kleding te kopen, maar ook als een ontmoetingsplaats voor vrouwen uit de regio. “Ik wil dat ASTOU Fashion meer is dan alleen een winkel,” legt Astrid uit. “Het is een plek waar vrouwen samenkomen, elkaar inspireren en ondersteunen. We organiseren wekelijks een fashion liveshow op Instagram omdat we vrouwen willen inspireren met stylingtips en outfitinspiratie.”

ASTOU’s filosofie draait om het laten stralen van elke vrouw die binnenstapt. “Ik geloof dat iedere vrouw mooi is en de beste versie van zichzelf verdient!”, zegt Astrid. “Mode is meer dan alleen kleding. Het gaat erom dat je je goed voelt in de kleding die je draagt en daardoor meer zelfvertrouwen krijgt.”

Optimisme

Met haar unieke aanpak en passie voor het vak kijkt Astrid vol optimisme naar de toekomst van ASTOU. “We hebben veel plannen voor het komende jaar,” zegt ze. “Maar het belangrijkste blijft om vrouwen te helpen zichzelf te zijn, zich goed te voelen in hun eigen huid en ze te laten stralen.”

Vanwege het 1-jarig jubileum ontvangen klanten nu een exclusieve tas bij hun outfit. “Deze toffe tas werd overal mee naartoe genomen en toen is spontaan het idee ontstaan om een fotowedstrijd te organiseren. Maak een foto van de ASTOU fashion-tas op een plek in de wereld. De leukste vakantiekiekjes winnen een leuke prijs!”

ASTOU Fashion
Dijkstraat 54, 2675 AZ Honselersdijk
Instagram: @astoufashionnl