BOAL Group stopt als hoofdsponsor van U14-toernooi ‘s-Gravenzande

Sport
De finale van het International U14 Tournament van FC ’s-Gravenzande in 2023.
De finale van het International U14 Tournament van FC ’s-Gravenzande in 2023. (Foto: FC 's-Gravenzande)

De BOAL Group trekt zich terug als hoofdsponsor van het International U14 Tournament van FC ’s-Gravenzande. Toernooidirecteuren Jan van der Deijl en Leo de Haan zijn op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor.

Na tien jaar lang de hoofdsponsor te zijn geweest van het gerenommeerde International U14 Tournament doet de BOAL-Group een stapje terug. BOAL was al die jaren verbonden aan het toernooi, waardoor het kon uitgroeien tot een toernooi van nationale en internationale faam, aldus de organisatie:  ”Daar zijn we de BOAL Group enorm dankbaar voor.” Leo de Haan, toernooidirecteur: “Gelukkig blijft de BOAL-Group nog wel aan het toernooi verbonden; de komende drie edities blijven zij nog aan als subsponsor. Momenteel zijn we hard op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor, zodat het toernooi ook in de toekomst kan blijven bestaan”.

International U14 Tournament

Jaarlijks doen er, naast een team van FC ’s-Gravenzande, vijftien jeugdteams onder de 14 jaar vanuit de hele wereld mee van Betaalde Voetbal Organisaties (BVO’s). Grote namen als PSV, Sparta, Manchester United, Bayer Leverkusen en zelfs het Amerikaanse Atlanta United behoorden al tot het deelnemersveld. Bij iedere editie melden BVO’s zich aan om aan dit toernooi te mogen deelnemen. Jan van der Deijl, toernooidirecteur: “Ook voor komende editie hebben zich alweer grote clubs aangemeld. Op dit moment hebben we al vijftien clubs gecommitteerd. Dat belooft weer een sportief spektakel te worden op de velden van FC ’s-Gravenzande in het laatste weekend van augustus!”