Inschrijven voor Ter Heijde Beachrun nog steeds mogelijk

Sport
De inschrijving voor de Ter Heijde Beachrun is geopend.
De inschrijving voor de Ter Heijde Beachrun is geopend. (Foto: PR)

Op vrijdagavond 31 mei organiseren Dorpsvereniging Ter Heijde aan Zee en Olympus ‘70 voor de zestiende keer een hardloopwedstrijd voor senioren over 5 kilometer en 10 kilometer, de Ter Heijde Beachrun - voorheen Omloop Ter Heijde. Inschrijven kan sinds medio februari.

Voorafgaand aan deze run worden de kinderlopen gehouden door het dorp. Voor de Framerunners zijn er twee afstanden beschikbaar, te weten 1,3 kilometer en 5 kilometer. Ook is er weer een wandeltocht over 8 kilometer voor iedereen die niet kan of wil hardlopen.

Hetzelfde concept

Met de nieuwe naam wil de organisatie benadrukken dat de wedstrijd he-le-maal van deze tijd is. Aan het concept verandert dan ook niets. Het zijn tenslotte de zee, het strand en de dorpse gezelligheid die onlosmakelijk verbonden zijn met deze wedstrijd.

Inschrijven

Inschrijven voor de Spruijt Advies 10 kilometer Beachrun, de Van Nierop 5 kilometer loop, de afstanden voor framerunners en de De Vries Verzekeringen Wandeltocht, kan via www.inschrijven.nl. Voor de Piet Looije-jeugdlopen geldt dat inschrijven ter plaatse mogelijk is. Meer info is te vinden op www.terheijdebeachrun.nl.