Het geluid van Cuby & the Blizzards 10 juni in Monster

Uitgaan
"Bijna 15 jaar geleden stond Cuby en zijn band op ons podium, en dat zijn we zeker niet vergeten," aldus Blues aan Zee.
"Bijna 15 jaar geleden stond Cuby en zijn band op ons podium, en dat zijn we zeker niet vergeten," aldus Blues aan Zee. (Foto: Blues aan Zee)

Zaterdag 10 juni treedt de band Cuby & The Blizzards op bij Blues aan Zee in Monster. Het is hun tweede optreden daar, na een eerste optreden dat een verpletterende indruk maakte op de bluesclub.

“Bijna 15 jaar geleden stond Cuby en zijn band op ons podium, en dat zijn we zeker niet vergeten,” aldus Blues aan Zee. “Daarom grijpen we met beide handen de kans aan om deze band, die de herinnering met het oorspronkelijke geluid weer naar boven brengt, op ons podium te verwelkomen.” 

Sinds 1969

De Noordwijkse band Electric Blues is in 1969 opgericht door de toen nog jonge knapen Henk Vegt en Bert Bulk en deze zijn nog steeds de spil van de band. Er is dus heel wat praktijkervaring aanwezig. Er werd al vroeg getoerd naar het buitenland. Een prachtige terugblik is een optreden op tv voor Willem Duys, in het programma ‘Voor de vuist weg’. “’Een stelletje doorgewinterde rotten’ vinden wij een prachtige eretitel voor deze band”, besluit de organisatie.

Praktische informatie

Het optreden vindt zaterdag 10 juni plaats voor Blues aan Zee in de Monsterse Noviteit aan de Kloosterlaan 33 2681 LD in Monster. De zaal gaat dan om 20.00 uur open en de aanvang zal zo rond 20.30 zijn. Tickets kosten €15,- en zijn te bestellen via www.bluesaanzee.nl.