FlowerSound in Honselersdijk voor Pink Ribbon: ‘Heb het leven lief’

Uitgaan
FlowerSound is een koor dat uit tweeëndertig dames bestaat en wordt gedirigeerd door Sebastiaan Philippa.
FlowerSound is een koor dat uit tweeëndertig dames bestaat en wordt gedirigeerd door Sebastiaan Philippa. (Foto: PR)

Oktober is borstkankermaand. Ook in 2023. Komende zaterdagavond 7 oktober om 20.00 uur vindt daarom in Hemelsblauw te Honselersdijk een concert van Ladies Choir FlowerSound plaats, speciaal om geld in te zamelen voor Pink Ribbon.

Het concert heeft als titel gekregen: ‘Heb het leven lief’, naar een lied van Liesbeth List. Dit lied wordt natuurlijk ook gezongen tijdens het concert. 

Klassiek én modern

FlowerSound is een koor dat uit tweeëndertig vrouwen bestaat en wordt gedirigeerd door Sebastiaan Philippa. Deze avond zal Arno Bol hen op piano begeleiden. Het repertoire van het koor bestaat uit veel verschillende soorten nummers. Klassiekers zoals ‘Heb het leven lief’, moderne nummers zoals ‘Fix You’ van Cold Play of ‘Ladada’ van Claude, maar ook onbekendere nummers, zoals ‘A Patch of Light’.  De koorzangers zingen vier-, vijf- en soms zesstemmig. Soms onder begeleiding van de piano, maar meerdere nummers worden ook a capella ten gehore gebracht. Voor een vrolijke noot wordt er tussendoor ook gedanst door Liz Dans. 

Pink Ribbon

De opbrengst van dit concert zal in zijn geheel ten goede komen aan Pink Ribbon. Wie dit concert wil bijwonen kan online kaartjes bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/FlowerSound. Meer informatie over FlowerSound: www.flowersound.net.