WestlandStek voor vrijwilliger Jeu de Boules vereniging Mon Boule

Verenigingen
De WestlandStek.
De WestlandStek. (Foto: PR)

Nico van der Arend uit Monster heeft op dinsdag 21 maart bij zijn afscheid als bestuurslid en vrijwilliger bij de Westlandse Petanque vereniging Mon Boule in Monster van wethouder Goudswaard de WestlandStek ontvangen. Van der Arend kwam in aanmerking voor de gemeentelijke onderscheiding vanwege zijn langdurige en veelzijdige inzet voor de Monsterse Jeu de Boules vereniging Mon Boule, die circa 80 leden kent.

De heer Van der Arend was in 2000 één van de oprichters van de vereniging en al ruim twintig jaar betrokken als bestuurslid en vrijwilliger. Hij heeft ruim 20 jaar de financiële administratie als penningmeester verzorgd en was ook op de achtergrond een betrokken vrijwilliger. Zo was hij onder meer actief betrokken bij de realisatie van de huidige accommodatie van de vereniging.

Door zijn jarenlange inzet en opgedane kennis is de heer Van der Arend een zeer gewaardeerde en betrokken vrijwilliger voor de vereniging. Voor zijn inzet werd hij al eerder benoemd tot erelid van de vereniging.