Iconische Pyramide in Honselersdijk tegen de vlakte

Zakelijk
Met de sloop van het pand komt er ruimte vrij voor nieuwe bedrijfsruimten.
Met de sloop van het pand komt er ruimte vrij voor nieuwe bedrijfsruimten. (Foto: District8)

Op maandag 8 april zijn de sloopwerkzaamheden gestart aan de iconische Pyramide in Honselersdijk. Het pand, dat oorspronkelijk diende als groothandelscentrum voor bloemisten, opende zijn deuren in 1995. Nu, bijna drie decennia later, wordt het pand gesloopt om ruimte te maken voor nieuwe bedrijfspanden.

De sloop van de Pyramide biedt de mogelijkheid voor de ontwikkeling van modern vastgoed. Royal FloraHolland, eigenaar van het pand, zet hiermee een nieuwe stap om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar bedrijfsruimtes op de hub in Naaldwijk. Door de sloop komt er maar liefst 27.700 m² aan bouwrijpe grond vrij, wat overeenkomt met bijna vier voetbalvelden.

“De sloop van de Pyramide biedt een unieke kans om op deze zichtlocatie een nieuw eigen pand te ontwikkelen”, aldus Royal FloraHolland. Potentiële investeerders hebben de mogelijkheid om te kiezen voor de bouw van één pand met een oppervlakte van circa 19.400 m² of twee afzonderlijke panden van elk circa 9.700 m².

Te koop

Geïnteresseerden in de ontwikkeling kunnen meer informatie vinden op Funda Business. De verkoopprocedure verloopt via een openbare bieding.