Interieurtip van Suus: hemelbed met lichtjes

Accessoires
Susan Rietveld, interieurstyliste Stuff&Styling.
Susan Rietveld, interieurstyliste Stuff&Styling. (Foto: Chiela van Meerwijk)

Susan Rietveld is interieurstyliste en eigenaresse van Stuff&Styling. Op rodiwonen.nl deelt Susan regelmatig de fijnste interieurtips. Deze keer legt de expert uit hoe je met een kleine aanpassing een schitterend hemelbed maakt!

Susan: “Deze week is het een jaar geleden dat mijn eerste column in de kranten van Rodi Media en op www.rodiwonen.nl verscheen. Ik vond het best spannend om te gaan schrijven, dat is toch echt een ander vak dan interieur. Maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Het is ontzettend leuk om toffe ideeën te delen die jullie inspireren! Sinds mijn eerste column heb ik veel stappen gezet. In maart heb ik mijn eigen interieurstudio geopend en sinds vorige week heb ik een stagiaire. Het leek me dus erg leuk om haar deze keer de opdracht te geven een interieurtip te schrijven, en dat heeft ze gedaan! Lees hieronder de column van Bo (15) die een snuffelstage bij mij loopt.


Susan en haar stagiaire Bo. Beeld: Chiela van Meerwijk 

Hemelbed met lichtjes

Bo: “Ik mocht een nieuw bed van mijn ouders en wilde graag een soort hemelbed. Ik kreeg het idee om een bed te bestellen met stalen palen eraan, zodat ik daar gordijnen aan kon hangen. Dat mocht! Het bed met gordijnen eromheen had ik een halfjaar, toen ik in mijn bed lag en het idee kreeg om van het bed een soort tent te maken. Ik pakte het gordijn dat bij de muur hing en gooide het naar de andere kant van mijn bed over het frame heen, als een soort dakje. Het zag er alleen nog niet zo mooi uit. Toen heb ik het vastgemaakt met knijpers. Nu ziet het er wel leuk uit! Mijn moeder kwam met het idee om daar lichtjes op te doen, wat voor een extra mooi effect zorgde. Mijn tip: als er iets in je opkomt, moet je het ook gewoon doen!”


Susan: “Laat je dus niet tegenhouden om een idee uit te voeren! Probeer het gewoon, ook al moet je knijpers gebruiken om een mooi resultaat te krijgen. Bo heeft nu een heel knus en gezellig bed dat er door een kleine verandering heel anders uitziet. De lichtjes geven het natuurlijk extra sfeer. Durf lekker te experimenteren, zo ontstaan vaak de leukste ideeën. Heb je geen hemelbed maar wil je ook zo’n sfeer creëren? Maak je eigen hemelbed door gordijnrails te gebruiken!”

Volg ons op Instagram

Benieuwd hoe je jouw interieur elke dag een stukje mooier kunt maken? Volg Rodi Wonen op Instagram en via Facebook, zodat je de nieuwste Interieurtip van Suus altijd als eerste kunt lezen!

Susan Rietveld, interieurstyliste Stuff&Styling.