Kunstwerkjes op tegels | Rodi
Bron: vtwonen.nl
Bron: vtwonen.nl (Foto: Ernie Enkelaar)

Kunstwerkjes op tegels

  Duurzaam
Bloembommetjes

Bloembommetjes

Tuin - 3 dagen geleden

Blossombs zijn kleurrijke bloem’bommetjes gemaakt in Nederland met 100% natuurlijke ingrediënten en een biologische - speciaal voor bijen en vlinders - samengestelde zadenmix..

Tuintrends 2021

Tuintrends 2021

Tuin - 3 dagen geleden

Laat je inspireren door de volgende tuintrends vastgesteld door onze trendwatchers. Pure BaliOntsnap even aan alle hectiek in een rustgevende tuin

Modern behang

Modern behang

Accessoires - 4 dagen geleden

Little Greene werkt sinds januari 2018 samen met National Trust. Het eerste gezamenlijke project was de verfcollectie ‘Green’, bestaande uit 20 originele verfkleuren uit hui..

Eco-Friendly hotel in Velsen-Zuid

Eco-Friendly hotel in Velsen-Zuid

Tuin - 5 dagen geleden

In Velsen-Zuid staat een eco-friendly hotel: Plantage Rococo. Omringd door groen en haar naam te danken aan de zwierige rococostijl

Paashaas wentelteefje

Paashaas wentelteefje

Huis - 6 dagen geleden

Paashaasjes in een handomdraai

Paashaasjes in een handomdraai

Huis - 7 dagen geleden

Het paasontbijt of de paasbrunch is bij uitstek een moment om helemaal los te gaan in de keuken. Van eiergerechten tot paasbrood: zet de hele tafel vol met een paar van deze..

Kleurtrend #3 in 2021:  CHAMELEON

Kleurtrend #3 in 2021: CHAMELEON

Huis - 8 dagen geleden

De koele neutralen in dit kleurenpalet zijn ideaal om warme, natuurlijke materialen mooi tot hun recht te laten komen. De veelkleurige texturen van hout en natuursteen komen..

Kleurtrend #2 in 2021:  CARAMEL

Kleurtrend #2 in 2021: CARAMEL

Huis - 2 apr, 07:53

EEN PALET VAN ORGANISCHE KLEUREN‘De nieuwe ecogolf in het interieur is niet alleen voelbaar in de materialen, maar ook in kleuren, finishes en vormen. Elke kleur in dit hoof..

Kleurtrend #1 in 2021 : EARTH

Kleurtrend #1 in 2021 : EARTH

Huis - 1 apr, 08:30

AARDSE KLEURENDe duurzaamheidstrend waait over naar het interieur. Meer dan ooit zijn we doordrongen dat een verandering van levensstijl noodzakelijk is, dat we op zoek moe..

Veiligste zonnepanelen bij Agiba

Veiligste zonnepanelen bij Agiba

31 mrt, 13:36

REGIO – “Wij plaatsen een van de veiligste systemen ter wereld”, vertelt Rochelle Vendel van Agiba. “Onder elk zonnepaneel plaatsen wij een eigen Enphase micro omvormer, hie..

Lichtplan voor je keuken

Lichtplan voor je keuken

Huis - 31 mrt, 09:33

1. PlattegrondWelke plekken in je keuken zijn belangrijk om te verlichten? En zijn er lades of kastjes waar je spotjes in kwijt kunt? Je kunt de bouwtekening gebruiken of sc..

Thuis baden als wellness beleving

Thuis baden als wellness beleving

Huis - 30 mrt, 11:15

Harmonieus samen baden met het hoogste ligcomfort en aldus genieten van een echte wellness beleving thuis, waren de uitgangspunten van het ontwerp van de nieuwe serie baden v..

Kookeiland

Kookeiland

Huis - 29 mrt, 08:32

Een grote leefkeuken met kookeiland staat bij veel mensen bovenaan hun wensenlijstje. afmetingen, de meest praktische indeling en hoe het zit met afzuiging

In 8 stappen naar een nieuwe keuken

In 8 stappen naar een nieuwe keuken

Huis - 28 mrt, 09:17

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker bij de aankoop van een nieuwe keuken. Wanneer je deze acht stappen volgt, beland je bijna als vanzelf bij de keuken die het ..

Unieke tegels met hand beschilderd

Unieke tegels met hand beschilderd

Huis - 27 mrt, 08:37

Of je nu een betegelde muur met verschillende bloemen en bladeren wilt, of juist die ene stierenkop boven de kookplaat. In het atelier van 1000graden worden unieke tegels me..

Kleur in de keuken

Kleur in de keuken

Accessoires - 26 mrt, 08:46

Een beetje kleur mag in je interieur niet ontbreken. Geef daarom je interieur een boost met de kleurrijke modellen uit de Colors serie

Agenda