Compleet kerstdiner in eigen tuin

Huis
Kerstdiner in eigen tuin.
Kerstdiner in eigen tuin. (Foto: vtwonen&designbeurs)

Bij Big Green Egg hebben ze namelijk een compleet kerstdiner samengesteld dat je kunt maken zonder je fornuis of oven in de keuken. Je maakt alle gerechten buiten, op de kamado.

Makers van mooie herinneringen: zo noemen ze zichzelf, de mensen achter Big Green Egg. We kunnen ze alleen maar gelijk geven. Deze mooie buitenkeuken levert namelijk veel mooie momenten met vrienden en familie op. Dat wordt praten, lachen, eten en proosten.

4 GANGEN KERSTDINER 

Van gegrilde coquilles tot gevulde kalkoen. Het kerstmenu van de Big Green Egg bestaat uit 4 gangen die je goed kunt voorbereiden. Hierdoor hoef je tijdens het diner nog maar een paar handelingen uit te voeren zodat je zelf ook relaxed kunt genieten van een gezellige avond. Dat klinkt goed toch?! Het complete menu mét instructies vind je op de site van Big Green Egg.

HEEL VEEL VOORDELEN

Van sommige aanschaffen die je in en om het huis doet, heb je je leven lang lol. Deze Big Green Egg, een kamado barbecue van het allerbeste keramiek, valt wat ons betreft absoluut in die categorie. Dit kooktoestel voor buiten is gebaseerd op een eeuwenoude Aziatische kleioven – een traditionele houtoven – en is vernoemd naar hoe hij eruit ziet. 

Voor wie ’m nog niet kent: acht voordelen waarom een Big Green Egg een supergoede investering is.

Kijk voor alle informatie op Big Green Egg, of kijk voor meer inspiratie op wonenhttps://www.facebook.com/rodimedia

4 gangen kerstdiner in eigen tuin