Collectanten gezocht voor Dierenzorg Zaanstreek

Algemeen
Helpt u mee voor mijn welzijn te collecteren?
Helpt u mee voor mijn welzijn te collecteren? (Stockfoto)

ZAANSTREEK - Dierenzorg Zaanstreek zoekt collectanten en wijkhoofden voor de jaarlijkse huis-aan-huiscollecte, om geld in te zamelen voor alle dieren in nood in de Zaanstreek.

De organisatie doet een oproep aan Zaankanters zich aan te melden als collectant of wijkhoofd. Een wijkhoofd deelt de collectebussen en de ID-kaarten uit die de collectanten bij hem/haar komen ophalen. Deze neemt het wijkhoofd ook weer in ontvangst. Een collectant loopt tijdens de collecteweek langs de huizen in zijn/haar omgeving. Vervolgens levert hij/zij de collectebus weer in bij het wijkhoofd. 

Wanneer?

De collecte vindt dit jaar plaats van zondag 12 tot en met zaterdag 18 december. Dit is de week voor Kerstmis. Zaankanters kunnen zich opgeven vóór vrijdag 27 augustus door een e-mail te sturen naar: collecte@dierenzorg.net

Dierenzorg Zaanstreek, gevestigd in Zaandam, bestaat uit een dierenambulance, een asiel, pension en dagopvang. De Stichting biedt eerste hulp, vervoer en opvang voor zieke en gewonde huisdieren, zwerfdieren en in het wild levende dieren. Enkele vaste medewerkers en 130 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de bescherming van dieren in de Zaanstreek.

Zie ook www.dierenzorgzaanstreek.nl