Jubileumconcert 125-jarig Onderling Genoegen

Algemeen
Onderling Genoegen is dit jaar 125 jaar jong en dat wordt gevierd!
Onderling Genoegen is dit jaar 125 jaar jong en dat wordt gevierd! (Foto: aangeleverd)

KROMMENIE - Muziekvereniging Onderling Genoegen, inmiddels een begrip in Krommenie en omstreken, bestaat dit jaar 125 jaar. Om bij dit bijzondere jubileum stil te staan wordt op zaterdag 14 mei een feestelijk jubileumconcert gegeven. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren van het Bertrand Russell College (onderbouw, Erasmusstraat 1) geopend voor eenieder die dit feestje mee wil vieren.

En een feestje wordt het. Zowel het opleidings- als het fanfareorkest én pop- en jazzkoor Go4Singing! nemen hun luisteraars mee op een muzikale tijdreis. Voor de vertrouwde fans een feest van herkenning, voor nieuwe bezoekers een mooie samenvatting van 125 jaar muziek van OG. Daarnaast heeft ook het koor alle reden voor een feestje: zij bestaan inmiddels ruim tien jaar, en laten graag horen hoe veelzijdig zij zijn geworden.

Tot slot is het voor dirigent Matthijs van Ganzewinkel een extra bijzondere avond. Hoewel al sinds 2020 muzikaal leider van het fanfareorkest, mag hij eindelijk met dit jubileumconcert bij Onderling Genoegen zijn primeur beleven.

Kaarten voor het jubileumconcert zijn te reserveren via www.ogkrommenie.nl. Tevens vindt er kaartverkoop aan de kassa plaats.

Aanvang 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). Toegangsprijs: € 10,- (donateurs € 8,- / jeugd en studenten € 5,-)