Winnaars van de grote Babbels Live Vrijmibo Edition prijsvraag

Algemeen
Notaris Marcel ten Brinke heeft een nummer gegeven aan de namen van alle goede inzenders en trok de winnende nummers op passende wijze uit de hoge hoed.
Notaris Marcel ten Brinke heeft een nummer gegeven aan de namen van alle goede inzenders en trok de winnende nummers op passende wijze uit de hoge hoed. (Foto: Dirk Karten)

ZAANSTREEK – “De meeste fouten werden gemaakt bij het antwoord op de vraag ‘Welke band kan een eigen Top 40 maken van louter zelfgeschreven nummers?’ Het juiste antwoord moest zijn BLØF. Maar veel inzenders dachten ook dat The Golden Earring of The Cats zoveel nummers hadden gemaakt”, licht notaris Marcel ten Brinke van het gelijknamige notariskantoor in Krommenie toe.

Hij verrichtte onlangs officieel de trekking van de 24 winnaars in de grote Babbels Live prijsvraag van het Zaans Stadsblad. De gelukkigen mogen gratis naar de Vrijmibo Edition op vrijdag 10 juni.

De winnaars zijn: Yolanda Kemper, Margo van Tiel, Neeltje, Rik Jansen, Carlien Laffra, Marion Zeegers, Irene Rol-Klos, Willem Roskam, Miranda Caldenhove, Dione Heijne, John Butter, Ingrid Wever, Karin Burgers, Ingrid Haker, Yvette Heinis, Patricia Nimis, Mariken Hendriks, Kim Schuitemaker, Cindy Baltzer, Mandy Bank, Monica Schutte, Danielle Lingius, Jolanda Visser en Sandra Root. Val je in de prijzen? Proficiat! Met de gratis entreekaarten ga je een geweldige festivalavond beleven. De organisatie van Babbels Live neemt contact met je op voor de toegangskaart.

De overige antwoorden op de vragen zijn: Welk nummer zong Gerard Joling in zijn debuutdeelname aan de Hennie Huisman Show in 1985? Antwoord: Crying. Wat is de echte naam van Miss Montreal? Antwoord: Roos-Anne (Sanne) Hans. Tino Martin begon zijn zangcarrière als imitator van? Antwoord: René Froger. En Hoe heet de feest act die door cabaretier Rob Kemps en dj’s Jurjen Gofers en Maurice Huismans is opgericht? Antwoord: Snollebollekes.

Kaartverkoop

Geen kaart gewonnen? Geen nood. Er zijn nog een paar kaarten over. Maar het gaat nu echt heel snel. Eerder uitgegeven kaarten voor het festival van 2020, dat door corona niet door kon gaan, blijven geldig. Want ook al passen er veel mensen op het festivalterrein aan de Omval in Assendelft, vol is echt vol.

Zie de complete line-up voor vrijdag 10 en zaterdag 11 juni en bestel tickets op www.babbelslive.nl.