Ook ‘warme woonkamer’ in Noorder- (en andere) kerk(en)

Algemeen
Ook in de Noorderkerk in Zaandam is er een warme huiskamer-inloop.
Ook in de Noorderkerk in Zaandam is er een warme huiskamer-inloop. (Foto: Dirk Karten)

ZAANDAM - Als reactie op het vorige week gepubliceerde artikel over de ‘Kom in de warmte-actie’ van de KBO Seniorenbelang Zaanstreek-Noord en de Petruskerk in Krommenie kregen we melding van soortgelijke hartverwarmende acties van kerken in de Zaanstreek.

Kerk van de Nazarener

Zo is ook de Kerk van de Nazarener, Zuideinde 22 in Koog aan de Zaan, op de eerste donderdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 open (of tot 20.00 uur voor wie een warme maaltijd wenst te nuttigen). Voor de maaltijd is het goede zaak je even aan te melden via WhatsApp 06 - 8396 6845.

Zaankerk

De Zaankerk, Drielse Wetering 50 (plan Kalf) is iedere zondag tussen 11.00 en 16.00 uur open voor ontmoeting, warmte, soep, brood koffie en thee. En dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur open. Ds. Marten Wijbe is dan aanwezig. 

Noorderkerk

Ook de Noorderkerk, Heijermansstraat 127 in Zaandam is op zondagmiddag open voor wie een warm welkom én warme huiskamer zoekt. De belangstelling ervoor groeit laat dominee Sjaak Visser weten. 

De Nieuwe Steeg PKN, Noordeinde 20 in Wormerveer is ook iedere woensdag open van 10.00 tot 12.00 uur voor warmte, koffie en ontmoeting.