Anna’s huis viert eerste lustrum met Open Huis op 31 maart

Algemeen
Anna's huis is te vinden op de Zorgboulevard achter het Zaans Medisch Centrum.
Anna's huis is te vinden op de Zorgboulevard achter het Zaans Medisch Centrum. (Foto: Dirk Karten)

ZAANDAM – Het is 31 maart precies vijf jaar geleden dat Anna’s huis de deuren opende. Het Centrum voor leven met kanker wil dit eerste lustrum niet ongemerkt voorbij laten gaan en zet 31 maart de deuren open voor alle Zaankanters om zo te laten zien wat het centrum allemaal te bieden heeft.

Van 10.00 tot 14.00 uur is iedereen welkom om eens binnen te stappen bij Anna’s huis, te vinden aan de Zorgboulevard in Zaandam (achter het ZMC). Het Centrum is een warme en gastvrije ontmoetingsplek voor iedereen uit de Zaanstreek die te maken heeft (of heeft gehad) met kanker. Ook naasten en nabestaanden zijn van harte welkom in Anna’s huis, want kanker heb je niet alleen. Je kunt er terecht voor een luisterend oor, informatie, (ontspannende)activiteiten, contact met lotgenoten, themabijeenkomsten en professionele ondersteuning.

Inlooptijden

Anna’s huis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. (feestdagen uitgezonderd). Je kunt zonder afspraak naar binnen lopen voor een kopje koffie of thee, er zijn gastvrouwen en/of -heren aanwezig die je graag ontvangen en een luisterend oor en/of informatie kunnen bieden. De reguliere inlooptijden zijn maandag en woensdag tussen 10.00 uur en 16. 30 uur, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 uur en 13.30 uur.

Activiteiten en bijeenkomsten

Er zijn ook diverse activiteiten aan om (weer) meer in beweging te komen zoals wandelen, onco-fitness of yoga. Ook kun je meedoen aan creatieve activiteiten en ‘Koken bij Anna’ waarbij er samen met elkaar wordt gekookt en gegeten. Daarnaast zijn er verschillende ontmoetingsbijeenkomsten waar je je vragen en ervaringen kunt delen met lotgenoten. Ook een individueel 1-op-1 gesprek met een coach is mogelijk.

Kijk voor het actuele programma van 31 maart op Anna’s huis (levenmetkankerzaanstreek.nl)