Herfstwandeltocht in Zaandam

Nieuws

ZAANDAM - De Evean Herfstwandeltocht vindt zondag 11 oktober plaats vanuit het startadres Evean Oostergouw in Zaandam. Deze jaarlijkse wandeltocht wordt door Evean in samenwerking met wandelsportvereniging De Laatste Loodjes voor de twaalfde keer georganiseerd.

Met afstanden van 5, 10, 15 en 25 kilometer is er voor iedereen een passende wandeltocht. Iedereen loopt in zijn eigen tempo de gekozen wandelafstand met behulp van een routebeschrijving, die wordt verstrekt bij de start. Het startbureau is om 8.00 uur open. De 5, 10 en 15 kilometer starten tussen 9.30 en 12.00 uur en de 25 kilometer tussen 8.30 en 10.30 uur. Leden van een wandelsportbond betalen 3 euro. Leden van De Laatste Loodjes en Evean-ledenvereniging kunnen voor 2 euro meewandelen en niet-leden voor 4 euro.
Voor de wandelaars zijn pauzeplaatsen langs de wandelroute geregeld in diverse verzorgings- en/of verpleeghuizen. Alle informatie over deze wandeltocht is te vinden op www.wsvdelaatsteloodjes.nl. Evean Oostergouw bevindt zich aan Koningin Julianaweg 10 in Zaandam.