Voorbereidingsbijeenkomst voor Zaanse Beursvloer

Nieuws
Hier wordt getekend voor een deal rond een project voor Habitat for Humanity. (Foto: De Zaanse Uitdaging)
Hier wordt getekend voor een deal rond een project voor Habitat for Humanity. (Foto: De Zaanse Uitdaging) rodi.nl

ZAANDAM - De Zaanse Uitdaging houdt vrijdag 21 september een voorbereidende bijeenkomst voor de Zaanse Beursvloer. Laatstgenoemde vindt vrijdag 19 oktober plaats. Alle Zaanse maatschappelijke projecten en organisaties die behoefte hebben aan kennis, mankracht of materialen zijn welkom.


Het idee van de Zaanse Beursvloer is dat bedrijven met gesloten beurs maatschappelijke projecten en organisaties helpen. Bij de voorbereidende bijeenkomst legt De Zaanse Uitdaging uit hoe deze projecten en organisaties de juiste vraag formuleren en enthousiasme bij bedrijven losmaken. Dit met het doel om tijdens de Beursvloer succesvolle matches te maken tussen de vraag van maatschappelijke projecten en organisaties en het aanbod van bedrijven.

Aanmelden voor de voorbereiding en/of de Beursvloer kan per e-mail, via: info@zaanseuitdaging.nl. In 2017 werden 47 matches met een gekapitaliseerde waarde van ruim 43.000 euro gevonden. Dit jaar is een verdubbeling daarvan het streven. De voorbereidende bijeenkomst vindt vrijdag 21 september van 15.30 tot 16.45 uur plaats bij Bind aan Middenweg 107 op het Hembrugterrein in Zaandam. De Zaanse Beursvloer is vrijdag 19 oktober van 15.00 tot 17.00 uur bij Lab-44, Middenweg 44 en eveneens op het Hembrugterrein.