Nieuwe Corner-concept: Business Tables

Nieuws
 Na de zomer treden  Gidi van den Crommenacker en Ismail Kilinc aan als duovoorzitters bij de Zaanse Zaken Sociëteit De Corner.
Na de zomer treden Gidi van den Crommenacker en Ismail Kilinc aan als duovoorzitters bij de Zaanse Zaken Sociëteit De Corner. (Foto: Luzan Veenendaal)

ZAANSTREEK – De Zaanse Zaken Sociëteit De Corner heeft een nieuw initiatief voor ondernemers bedacht: Business Tables. Onder de juiste tafelschikking dineren en netwerken om zo het nuttige met het aangename te combineren.

De Corner krijgt nieuwe voorzitters

Centraal staat ‘kennismaken met mensen die écht iets voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.’ Dat doe je tijdens De Corner Business Tables. Deze bijeenkomst, waarin netwerken en dineren op niveau centraal staan, vindt plaats op 18 april bij restaurant JP1886 in Zaandam.

Kosten en aanmelden

De smaakvolle netwerkavond begint vanaf 18.00 uur met een welkomstdrankje en lekkere hapjes. Rond 19.00 uur wordt er aan tafel gegaan. De avond eindigt rond 22.00 uur. De kosten bedragen € 50,- (drankjes en diner) voor leden en €75,- voor niet-leden.

Aanmelden kan door het sturen van een mail naar communicatie@de-corner.nl. Laat het bestuur dan gelijk weten met welk vraagstuk je rondloopt, welk thema jou aanspreekt of welke branche jouw interesse heeft. Bij de tafelschikking wordt daar dan zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

Nieuwe voorzitters

Dit jaar bestaat De Corner 40 jaar. Voor Ton Komen, die maar liefst vijftien jaar voorzitter was en in totaal 35 jaar bestuurslid, een mooi moment om afscheid te nemen. In zijn plaats treden, na de zomer, Gidi van den Crommenacker en Ismail Kilinc aan als duovoorzitters.

Het duo gaat door met wat de vertrekkende voorzitter ook voor ogen had om te groeien in ledental en kwaliteit: Een verbindend platform voor ervaren én startende ondernemers. “Met onze nieuwe voorzitters gaan we daar dan ook sterk op inzetten. Wordt vervolgd!”, aldus het bestuur.

Voor de agenda

De volgende bijeenkomsten staan gepland voor de rest van dit zakenseizoen:

13 of 20 juni (afhankelijk van komst nieuwe haring): Haringparty
12 september: Back to Business BBQ & Borrel
17 oktober: Business Talk & More

Zie verder https://www.de-corner.nl