Nieuwste spirituele beurs van Nederland die liefhebbers van spiritualiteit samenbrengt

Partnerbijdrage
Voel de aanwezigheid van de spirits, ervaar de verschillende consulten en beleef verschillende workshops en lezingen. Mis de eerste editie van SpiritDays niet, zet hem in je agenda en ontdek het ontastbare!
Voel de aanwezigheid van de spirits, ervaar de verschillende consulten en beleef verschillende workshops en lezingen. Mis de eerste editie van SpiritDays niet, zet hem in je agenda en ontdek het ontastbare! (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de nieuwste spirituele beurs van Nederland: SpiritDays. De organisatie nodigt je graag uit om op 17 en 18 februari de spirituele wereld te komen ontdekken bij Taets Art & Event Park, Middenweg 62 (Hembrugterrein).

Ontdek SpiritDays op 17 en 18 februari in Zaandam 

Iedereen is welkom op SpiritDays.  Of je al bekend bent met de spirituele wereld of nog helemaal niet, wees welkom en stel jezelf open voor bewustwording, meditatie, spiritualiteit en ontwikkel jezelf is het motto. 

Wat kan je verwachten op SpiritDays?

Op 17 en 18 februari zijn meer dan 125 kramen gevuld met onder andere handlezers, kaartleggers, astrologen, paragnosten, energetisch werkers, shamanen, levenscoaches, masseurs en aurafotografen. Ook kan je op SpiritDays terecht voor al je spirituele producten zoals kaartendecks, wierook, edelstenen, sieraden, (zout)lampen, smudge sets, kaarsen en nog veel meer. Daarnaast kan je talloze gratis workshops en lezingen volgen. Ga bijvoorbeeld langs bij de lezing leven volgens je cyclus of volg de lezing psychometrie. Leer meer over hooggevoeligheid (hsp) en hoe je hier beter mee kan omgaan of doe mee aan de workshop ontdek je eigen spirituele gaven.

Korting op ticket(s)

Wat maakt SpiritDays op 17 en 18 februari nog leuker? Langskomen met een leuke korting natuurlijk! Exclusief voor de lezers biedt de organisatie een speciale korting van 25% op een online dagticket.  Voer bij het kopen van de tickets de actiecode LEZERSACTIESPIRITDAYS in om van deze aanbieding gebruik te maken.

SpiritDays is geopend op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets volwassenen: €10, tickets kinderen 7 t/m 12 jaar: €5. Tickets kinderen 0 t/m 6 jaar: gratis. Zie ook www.spiritdays.nl