Bijbelstudie ‘Wie is Jezus?’

Uitgaan
Met posters waarop de zin Wie is Jezus? staat wordt de Bijbelstudie ook onder de aandacht gebracht.
Met posters waarop de zin Wie is Jezus? staat wordt de Bijbelstudie ook onder de aandacht gebracht. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Wie is Jezus? Wat deed de zoon van God op aarde? De Evangelie Gemeente Holland Zaandam gaat in op deze bijzondere bijbelse figuur tijdens vier studieavonden. Die worden gehouden op de vrijdagavond in Wijkcentrum Dirk Prins aan de A.G.Verbeekstraat 35. De eerste avond is vrijdag 3 februari. Alle avonden beginnen om 20.15 uur.

Jezus, iedereen heeft zijn naam wel eens gehoord (of soms spontaan op de lippen gehad...). Hij leefde aan het begin van onze jaartelling. Toen begrepen veel mensen al niet wie deze man was. Sommigen geloofden dat Jezus was gekomen om de wereld te redden, anderen twijfelden daar nog aan. Toen Jezus op aarde wandelde was er veel discussie onder de Joden over Jezus. Ook na zijn dood en opstanding zijn er veel theorieën over Jezus, zijn positie en ware bediening. In de Bijbel staan antwoorden op de vragen van toen. Dat geeft een beeld van wie Jezus was, wat hij onderwees en wat hij liet zien. Deze aspecten worden in de vier studieavonden belicht vanuit Bijbels perspectief. De studie is opgezet om Gods woord praktisch en persoonlijk te maken.

Aanmelden

Iedereen is welkom. Of deze vragen nu helemaal nieuw zijn, of wanneer je al meer over Jezus hebt gehoord. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Entree, koffie en thee, worden aangeboden door de Evangelie Gemeente Holland te Zaandam. Aanmelden kan (is wel handig, niet verplicht) via zaandam@egholland.nl .Of door te bellen met Bob Tessensohn, 06 1412 1138.