Speciale boeken -en platenmarkt

Uitgaan
Volop keuze op de boeken- en platenmarkt in de Petruskerk.
Volop keuze op de boeken- en platenmarkt in de Petruskerk. (Foto: aangeleverd)

KROMMENIE - In de St. Petruskerk, Snuiverstraat 2, wordt op zaterdag 25 maart een speciale grote boeken-en platenmarkt gehouden. De opbrengst is, in samenwerking met de Vastenactie, in zijn geheel voor de slachtoffers in Syrië en Turkije. 

Er zijn kunstboeken, kinderboeken, kookboeken, romans, literatuur, streekromans, fantasy, sience fiction en veel thrillers. Ook veel boeken die gerelateerd zijn aan de Tweede Wereldoorlog. Voor de liefhebber hebben we de serie Arendsoog compleet op één boek na. Ook Karl May staat er compleet en van Baantjer liggen er veel boeken. De prijzen van de boeken liggen tussen de € 1,00 en € 25,00. De boeken staan overzichtelijk op soort en alfabet. 

Ook is er een grote voorraad elpees. Een unieke verzameling klassieke elpees, met name boxen van vele opera’s, operettes en symfonieën en natuurlijk Nederlandstalige muziek, cabaret, popmuziek uit de jaren 70-80-90 en sfeermuziek. De prijzen van de elpees variëren van € 1,00 tot €10,00. Ook zijn er cd’s en dvd’s te koop en legpuzzels. waaronder van Jan van Haasteren.

De markt wordt gehouden van 10.00 tot 16.00 uur.