‘Rakende’ voorstelling: Lief zonder reden

Uitgaan
In haar nieuwe voorstelling zie je Lien op haar eerlijkst.
In haar nieuwe voorstelling zie je Lien op haar eerlijkst. (Foto: Anne van Zantwijk)

ZAANDAM - Lien Cornelissen brengt vrijdag 31 maart bij Bind op het Hembrugterrein de muzikale kleinkunstvoorstelling ‘Lief zonder reden’. 

Een voorstelling over ongemak, schaamte en genot. Herkenbaar voor vele generaties. In haar nieuwe voorstelling zie je Lien op haar eerlijkst. Ze heeft er tenslotte lang genoeg omheen gedraaid. Op zoek naar netheid, stuit ze op de realiteit. Ongemak, schaamte en genot blijken door de kwetsbaarheid van haar luchtige bestaan te sijpelen. Een kleinkunstsensatie die je in andermans huid laat kruipen. En dat is een hele geruststelling. Een avond vol gevoelige luisterliedjes, showperformance en bevrijdende ontboezemingen. Samen met haar bandleden Dylan Siemerink en Barend Spaan trekt ze in deze nieuwe voorstelling vele nieuwe registers open.

Lien groeide op in de Achterhoek en verhuisde na een studie rechten naar Den Haag. Nu vertaalt ze haar wonderlijke observaties naar kleinkunst en liedjes. De afgelopen jaren bracht zij een EP ‘Stilaan’ uit (2019), het album ‘Dit gaat nergens over’ (2021), het album ‘Lief zonder reden’ (2022) en de singles ‘Ik zeik je af’ en ‘Het Vulvalied’ (2023). Momenteel toert ze met haar tweede avondvullende voorstelling ‘Lief zonder reden’ door het land.

Aanvang 20.00 uur, entree 5 euro. Reserveer je kaartjes via: https://www.bijbind.nl/product/lien-lief-zonder-reden/