Bluesy poprock met een symfonisch tintje in De FLUX

Uitgaan
Popkoor Vocal Invention zingt mee met de formatie Powerized.
Popkoor Vocal Invention zingt mee met de formatie Powerized. (Foto: archief)

ZAANDAM - In samenwerking met popkoor Vocal Invention en slagwerkgroep Crescendo uit Assendelft brengt de energieke popband Powerized op 5 april een spektakel naar Poppodium DE FLUX, Hemkade 48. 

Powerized tour in samenwerking met popkoor Vocal Invention en slagwerkgroep Crescendo 

Bluesy poprock met een symfonisch tintje. Muzikaal gezien is dat een goede manier om Powerized te omschrijven. De sound bevindt zich op het muzikale midden tussen P!NK, Imagine Dragons, Led Zeppelin, Queen en Meat Loaf. Al sinds 2013 speelt de band in zalen over de hele wereld. Afgelopen jaar kwam hun debuutalbum uit, en met een tweede album in de maak tourt de band in 2024 met deze speciale show door Nederland.

Berg energie

‘Powerized brengt een kleurrijke show met een aanstekelijk enthousiasme en een berg energie. Het sympathieke trio neemt je mee in de lyrisch sterke songs, waarbij je in iedere sfeer wordt mee gezogen. Dit met een unieke, grootse sound, waarin alle uitersten van pop en rock worden opgezocht. Van luchtige en dansbare symfonieën tot intieme intermezzo’s, het komt allemaal voorbij in een enerverende live show van dit multi-instrumentale drietal. Powerized is klaar om Nederland aan te steken met hun energieke pop.’

Tijdens dit concert speelt Powerized zijn show en wordt daarbij in een paar nummers versterkt door het koor afgewisseld met een paar nummers in samenwerking met de slagwerkers.

Meer info: https://www.podiumdeflux.nl/events/powerized-tour

Aanvang 20.30 uur, entree voorverkoop €15,- / deur € 18,-