Afsluiting zakenseizoen met traditionele Zaanse Haringparty

Zakelijk
Genieten van Hollandse Nieuwe en een leuke netwerkbijeenkomst.
Genieten van Hollandse Nieuwe en een leuke netwerkbijeenkomst. (Foto: Ton Vermij)

ZAANDAM – De Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner en De Maatschappij Zaanstreek-Waterland sluiten het zakenseizoen af met de onvergetelijke Zaanse Haringparty. Het is 22 juni tijd om te ‘happen en snappen’ van deze zilte lekkernij.

Negende editie op 22 juni

Traditioneel komen de Zaanse zakenmannen én vrouwen voor de haringparty samen bij D’Swarte Walvis op de Zaanse Schans. Dit wordt alweer de negende editie van het evenement dat de Zaanse ondernemersgemeenschap bij elkaar brengt.

Samenwerking

Voor deze zomerbijeenkomst slaan De Corner, De Maatschappij, D’Swarte Walvis en sponsor ING Bank Zaanstreek de handen ineen. Samen bieden ze de deelnemers een ouderwets gezellig evenement aan, compleet met een muzikaal tintje. Naast genieten van heerlijke Hollandse Nieuwe, smaakvolle andere hapjes en bijpassende drankjes is het een bijeenkomst vol plezier en geweldige kansen om te netwerken.

Gratis voor leden

De inloop is om 16.00 uur, eindtijd 19.30 uur. Voor wie lid is van De Corner of De Maatschappij is de toegang voor twee personen gratis. Wil je extra gasten meenemen of ben je geen lid? Dan kun je je ook via de link aanmelden en betaal je €27,50 per persoon. Aanmelden: Zaanse Haringparty – Ticketkantoor

Zie ook www.de-corner.nl over hoe lid te worden van de Zaanse zakenclub die al meer dan 300 leden telt. 

De Zaanse Haringparty is een prima moment om ontspannen te netwerken.
De zilte verleiding...