Vind vrijwilligerswerk waar je blij van wordt

Nieuws
Er zijn diverse vrijwilligersvacatures waarbij je je buren Nieuw-West heel blij maakt.
Er zijn diverse vrijwilligersvacatures waarbij je je buren Nieuw-West heel blij maakt. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Wat kun jij doen voor je buurt en je buren? Vind je het leuk om anderen te helpen, gewoon door met ze te praten of om een boodschapje met (of voor) iemand te doen? Er zijn diverse vrijwilligersvacatures waarbij je je buren Nieuw-West heel blij maakt. Hieronder volgen er vast vijf. 

Help een buur met boodschappen

Is het voor jou geen probleem om een tas boodschappen voor een buur mee te nemen als je zelf toch gaat? Geef je op als goede buur bij Burennetwerk en help een buur uit de brand!

Taalmaatje voor anderstalige buurvrouw

Buurvrouwen van Amsterdam opgelet! Ook bij jou in de straat wonen anderstalige vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken met het leren van de taal en het ontdekken van de buurt. De Stichting Amsterdams Buurvrouwen Contact helpt hen vooruit. Help je mee?

Maatje voor sportieve bewoner Nieuw West

Voor een enthousiaste jonge bewoner van Amsterdam Nieuw-West/Slotermeer zoekt Stichting Prisma een maatje. Deze praatgrage jongen is erg leergierig en zal je zeker veel vragen stellen. Hij studeert en sport, maar is op zoek naar wat meer sociaal contact.

Handige mensen voor het Repair Café Slotermeer

Stichting Eigenwijks is op zoek naar handige vrijwilligers die het leuk vinden om kleine (huishoudelijke) apparaten te repareren en kleding te herstellen voor bewoners uit Nieuw West.

Vrijwilliger om mee te gaan vissen

Buurthulp Nieuw West zoekt iemand die ervan houdt om te gaan vissen en die graag voor een ander iets wil betekenen? Voor een buurtbewoner (man, rond de 50) zoeken ze een maatje die van vissen houdt.

Heb je interesse in een van deze vrijwilligersvacatures? Mail naar nieuwwest@vca.nu of bel 06-34030720 /020-5301220. Je kunt ook kijken op vca.nu/vrijwilligers-vacatures en zoeken op de naam van functie of de organisatie. Meer informatie via www.vca.nu.