Kids welkom in Van Eesteren Museum

Nieuws
Kids welkom in Van Eesteren Museum.
Kids welkom in Van Eesteren Museum. (Foto: Van Eesteren Museum)

NIEUW-WEST - In bomen klimmen en een boomhut maken. Dat kunnen kids van 8 tot en met 12 jaar in de meivakantie, donderdag 2 mei van 13.00 tot 16.00 uur.

In bomen klimmen en een boomhut maken

Marian Konijn van Team Educatie Van Eesteren Museum: “In het ontwerp voor de Westelijke tuinsteden was er volop ruimte voor groen. Zo zijn de prachtige bomen rond het museum ontstaan. Daar gaan we iets mee doen. Wij nodigen kids uit om in bomen te klimmen en hun eigen boomhut te maken. De professionals van Monkeyklimmen maken een klimparcours achter het museum. Met helmen, tuigjes en touwen kun je veilig het parcours afleggen. Vervolgens bouw je binnen met hout, kurk, touw en lijm je eigen fantasieboomhut. Aan het eind van de middag neem je die mee naar huis en kun je er nog uren mee spelen.”

Het Van Eesteren Museum bevindt zich aan Noordzijde 31. “Als je met het openbaar vervoer reist, kun je tramlijn 7 nemen en uitstappen bij de halte Sloterpark, die het dichtst bij het museum ligt. Tramlijn 13 heeft een halte bij Burgemeester Rendorpstraat, ook op ongeveer 5 minuten loopafstand van het Van Eesteren Museum.”

Meer informatie en reserveren: 

www.vaneesterenmuseum.nl