Partners van mensen met dementie welkom

Nieuws
Lotgenoten welkom in het Honk.
Lotgenoten welkom in het Honk. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - NIESAN organiseert in het Honk, Jan de Louterpad 8, Slotermeer, samen met Questio, het Centrum voor Levensvragen, een lotgenotengroep voor mensen met een partner die lijdt aan (beginnende) dementie, erge vergeetachtigheid en hersenproblemen zoals bijvoorbeeld Parkinson.

Oproep voor senioren uit nieuw-west

NIESAN wil de bestaande groep graag uitbreiden en doet een oproep aan iedereen, die in zijn omgeving of vanuit zijn professionele capaciteit met deze mensen in contact kan komen.

Doel is om, aan de hand van thema’s en door eigen ervaringen te delen elkaar te ondersteunen in de zoektocht hoe hiermee om te gaan.

De bijeenkomsten vinden maandelijks plaats, het hele jaar door. De groep wordt begeleid door Hennie Smit, gespecialiseerd in deze thematiek. Aanmelding voor deze besloten groep is verplicht. Deze hebben elke eerste vrijdag van de maand plaatsen van 10.00 tot 12.00 uur. Data: 3 mei, 7 juni, 5 juli, 2 augustus, 6 september, 4 oktober, 1 november en 6 december, uitsluitend voor senioren die wonen in Amsterdam Nieuw-West. Kosten slechts een euro, inclusief koffie, thee en een koekje.
Aanmelden: esan@energiekesenioren.nl of bel: 06-23005074.

Partners van mensen met dementie welkom