Verkoop gestart appartementen fase 2 Kubus Noord in Amsterdam Noord

Partnerbijdrage
Een artist impression van het complex.
Een artist impression van het complex. (Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM - Op zaterdag 20 april is de verkoop gestart van de 69 appartementen van fase 2 van project Kubus Noord.

De woningen in fase 2 bestaan uit een studio en 2-, 3- en 4-kamerappartementen. Ze variëren in grootte van 42 tot 111 vierkante meter. Alle woningen beschikken over een heerlijke buitenruimte en als je de deur uitstapt, profiteer je van de prachtige omgeving. Gelegen aan de Katrijpstraat en tegen Park Groene Zoom, heb je alle ruimte om te hardlopen, picknicken, ontspannen en meer. De naastgelegen winkels geven het gebied extra levendigheid en jou mogelijkheden om te shoppen. Nog meer buitenruimte is er dankzij de openbare binnenplaats van Kubus Noord.

Complete appartementen met een lage energierekening en veel wooncomfort 

De appartementen van Kubus Noord zijn bij oplevering voorzien van een complete keuken, badkamer en toilet. Ze zijn daarnaast zeer energiezuinig (energielabel A+++), zoals je van nieuwbouw mag verwachten. Dat scheelt aanmerkelijk in je energierekening en het is nog comfortabel ook, mede dankzij vloerverwarming en comfortkoeling.

Kom op zaterdag 20 april naar de start verkoop Het start verkoop event is op zaterdag 20 april in het verkoopcentrum op de bouwlocatie aan de Katrijpstraat in Amsterdam. Je bent daar van 11.00 tot 13.00 uur van harte welkom, het verkoopteam staat gereed voor een toelichting op het project. Er zijn ook financieel specialisten aanwezig om je te adviseren over je hypotheekmogelijkheden. Ben je benieuwd naar de duurzame badkamer? Kom kijken! Alvast meer weten? www.woneninkubusnoord.nl.