ALLEEN ONLINE

Familiekermis in Stadspark Osdorp

Uitgaan
Plezier voor jong en oud op familiekermis in Stadspark Osdorp.
Plezier voor jong en oud op familiekermis in Stadspark Osdorp. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Dit jaar vindt de familiekermis in het Stadspark Osdorp plaats van vrijdag 2 tot en met zondag 11 juni. Jong en oud kan zich vermaken met meer dan 30 attracties. Er is voor iedereen wat te beleven. Volop gezelligheid voor de hele familie. Leuke en spannende attracties en heerlijke snacks.

Als je van spektakel houdt, kun je je vermaken met de Booster, de Chaos, Break Dance en de achtbaan. Voor wie dit net iets te heftig is, zijn er bijvoorbeeld de polyp, het funhouse, VR Reality en de Crazy Dance wip. Ook de kinderen kunnen zich weer volop vermaken met attracties als de Baby Flug, Flying Jumbo, trampolines, Wipe Out, de familieachtbaan, Mini Cars en natuurlijk de nodige spelletjes zoals lijntrekken, eendjesvissen en ballenfontein. Je behendigheid op de proef stellen kan onder andere bij de Pushers, skeeball, Pink Date, bussengooien en Pop the Balloon. Ga je liever voor die heerlijke kermislekkernijen op pad? Dan kun je je vergapen aan de Churroskraam, heerlijke loempia’s, suikerspin, mais of de snackkraam.

De kermis is dagelijks geopend vanaf 13.00 uur. Je vindt de hoofdingang van het Stadpark Osdorp aan de Tussen Meer in Amsterdam Osdorp.

Meer info vind je op www.kermisplaza.nl.