Open Bedrijvendag voor, door en met Noorderlingen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

NOORD - Tal van ondernemers in Noord zetten op vrijdag 7 oktober hun deuren wagenwijd open voor mensen uit Noord: nieuwsgierige buurtbewoners, leergierige stage- en werkzoekers, geïnteresseerde bestuurders en ondernemers en iedereen die eens achter de deur wil kijken en wil zien wat er bij de bedrijven gebeurt. Werk is van onschatbare waarde. We hebben elkaar daarbij nodig: de bedrijven zijn belangrijk voor Noord en de Noordelingen zijn belangrijk voor de bedrijven. Samen maken we werk van een mooi Amsterdam-Noord! 

Het doel van de dag is om nieuwe verbindingen te leggen. Door mee te doen kun je als bedrijf goodwill vergroten, jezelf als werkgever profileren, vacatures/opleidingsmogelijkheden of producten/diensten promoten. Daarnaast brengen de deelnemers samen de waarde van lokale economie en bedrijvigheid op het netvlies. Een strategische zet met oog op de transformatie van bedrijventerreinen naar woon/werkgebieden.

De dag zal feestelijk worden geopend in het BovenIJ Ziekenhuis in het Personeelsrestaurant op de eerste verdieping aan de Statenjachtstraat 1, Amsterdam Noord. Een opening met de voorzitter van de Raad van Bestuur van het ziekenhuis, met drie stadsdeelbestuurders, met het bestuur van VEBAN, met studenten en medewerkers van het ziekenhuis en mensen die professioneel én sociaal bij het ziekenhuis betrokken zijn: we laten de verwevenheid van het ziekenhuis met Noord zien.