Stichting Experimentele Werkplaats zoekt vrijwilligers

Nieuws
Vrijwilligers van harte welkom
Vrijwilligers van harte welkom (Foto: )

NOORD - De Experimentele Werkplaats (EWP) aan het Mariëndaal 9a te Amsterdam-Noord biedt aan jongeren een laagdrempelige technische opleiding.

De leerlingen zijn jongeren, die in het reguliere onderwijs dreigen onder te sneeuwen, en bij de EWP een kans krijgen om een technische basisopleiding te volgen en werkervaring op te doen, zodat zij hun kansen op de arbeidsmarkt of voor een verdere opleiding kunnen vergroten.

De leerlingen worden veelal geplaatst vanuit het speciaal onderwijs en volgen één of meerdere dagen per week de basisopleiding.

De Experimentele Werkplaats draait volledig op de inzet en het enthousiasme van vrijwilligers: ervaren vaklieden die zich inzetten om nieuwe kansen te scheppen voor onze doelgroep. Geboden wordt een fijne werkomgeving, onkostenvergoeding, werkkleding.

Interesse om de groep vrijwilligers te versterken? Wellicht een technische achtergrond op het gebied van elektra, hout- en metaalbewerken, lassen, loodgieten en schilderen en gemotiveerd die kennis over te dragen aan anderen? Kom dan beslist eens kennismaken,

Interesse? Kom dan langs bij de EWP en drink een kop koffie of thee met de mensen. Mail naar ewp@experimentelewerkplaats.nl of bel 020-6340514