Bedrijven slaan handen ineen voor duurzame arbeid en groene toekomst

Partnerbijdrage
Bedrijven slaan handen ineen
Bedrijven slaan handen ineen (Foto: aangeleverd)

Duurzaamheid, carrièrekansen en mens en natuur met elkaar verbinden dat is wat de bedrijven Herenbos, Donker Groen, Amsterdam Werkt!, Dolmans Landscaping Group, Berdi en HOEK voor ogen hebben tijdens Groen is Nu in 2024. 

Samen met TRI groei in groen en opleider Yuverta slaan zij de handen ineen om de leuke groensector te promoten. Op 28 maart werd de aftrap verricht in het Amsterdamse Bos.  Groen is Nu! was al eerder een groot succes op diverse andere locaties in Noord-Holland en Zuid-Holland. In 2024 komt dit event in de huidige zetting voor het eerst naar Amsterdam.

Groen is Nu!

Op 18 april heeft de eerste Groen is Nu! Amsterdam plaats in het Amsterdamse Bos. Er is binnen de sector veel veranderd. Thema’s als duurzaamheid en groen krijgen steeds meer aandacht. Groen verbetert het milieu, zorgt voor een rijke biodiversiteit, vermindert luchtvervuiling en is essentieel voor mens en dier. Bovenstaande bedrijven laten de diversiteit binnen het groenvak zien en er is vooral ook ruimte om zelf dingen te beleven en te ondernemen. 

Want die groene toekomst, die is NU!

Omgekeerd solliciteren

Tijdens deze eerste editie van Groen is Nu! is er naast demonstraties en workshops de mogelijkheid om deel te nemen aan het omgekeerd solliciteren. Bij omgekeerd solliciteren zijn de rollen eens omgedraaid. Bezoekers beslissen met welke bedrijven ze in gesprek gaan. Zo kunnen bezoekers in korte tijd de verschillende bedrijven leren kennen en beslissen waar de interesses liggen.

Data en locatie

Groen is Nu! zal plaatshebben op 18 april van 13.00 tot 18.00 uur. De locatie is het Amsterdamse Bos, Nieuwe Meerlaan 3, te Amstelveen. 

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Daarnaast is het goed te bereiken met OV vanaf de bushalte Nieuwe Meerlaan, nabij de Geitenboerderij is het tien minuten lopen naar de locatie.

Aanmelden voor Groen is Nu! kan via https://herenbos.nl/groen-is-nu-amsterdam/

Bedrijven slaan handen ineen