Giepser in museumhoeve Overslot

Algemeen
Basis voor de nummers wordt gelegd door de contrabas
Basis voor de nummers wordt gelegd door de contrabas Foto: aangeleverd

EGMOND AAN DEN HOEF - Op zondag 17 april speelt de band Giepser in de sfeervolle ruimte van Hoeve Overslot. Giepser speelt eigen werk met invloeden uit de progressieve rock, klassieke en geïmproviseerde muziek. Ritmisch uitdagend, dynamisch en verrassend door de kleurrijke bezetting: saxofoon, cello, contrabas en drums.

Basis voor de nummers wordt gelegd door de contrabas (Ko Zegwaard, tevens oprichter van de band, met een liefde voor swingende grooves die net even anders lopen dan je verwacht ) en verder uitgewerkt door de andere instrumenten: Robert Vleesch Dubois op saxofoon, zeer expressief en op zoek naar de uitersten van het instrument. Karen Opstelten op cello, waardoor de totaalklank van de band een bijzondere kleur krijgt. Bas Snabilie op drums , door het inventieve slagwerk komt de structuur van de muziek nog beter tot zijn recht.

Museumhoeve Overslot is ieder weekend open vanaf 15.00 uur. Het concert begint om 16.00 uur en er wordt een vrijwillige bijdrage voor de muzikanten gevraagd. Kom wel op tijd want vol is vol!

Museumhoeve Overslot, waar verder nog een Wunderkammer met diverse fantastische verzamelingen met bodemvondsten uit de ijstijd, etnografica en naturalia te zien is, kunt u vinden in het historische hart van Egmond aan den Hoef, aan de Slotweg 42