Spektakel tijdens openingsweek De Beeck
Spektakel tijdens openingsweek De Beeck (Foto: aangeleverd)

Sportcentrum De Beeck start met spectaculaire openingsweek

Algemeen

BERGEN - Een uniek complex bestaande uit een sporthal, een spiegelzaal, fitnessruimtes, vergaderzalen, de raadzaal, een biljartzaal, een jongerencentrum en twee prachtige zwembaden, dát is sportcentrum De Beeck. Inwoners van de gemeente Bergen kunnen in de openingsweek, van zaterdag 27 augustus t/m vrijdag 2 september, kennismaken met dit duurzame gebouw. Kom ook langs en volg een rondleiding of doe mee aan een van de vele gratis sportieve activiteiten die deze week georganiseerd worden. Uw eerste kopje koffie of thee wordt u aangeboden door de gemeente Bergen.

Vanaf 27 augustus opent Holland Sport de deuren van haar sportcentrum De Beeck voor de inwoners van de gemeente Bergen en omstreken. Tijdens de feestelijke openingsweek wordt een gevarieerd sportprogramma aangeboden met activiteiten voor jong en oud. Deelname aan de activiteiten is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door de sportaanbieders in het complex.

Acties

De hele week door zijn er diverse rondleidingen te volgen. Bezoekers kunnen dagelijks één van de gratis proeflessen van de huisverenigingen volgen. Zij bieden een gevarieerd programma met badminton, yoga, mensendieck, zwemtraining, biljart, dansfitness, zumba, bodystretch en fitness. De jeugd kan zich nog eens extra vermaken bij de dreumesochtend en het luchtkussen springfeest op zaterdag 27 augustus. Zwembad De Beeck nodigt iedereen uit om kennis te maken met het bad tijdens het vrijzwemmen op zondag of tijdens 50-FIT op dinsdag. Daarnaast staan de nieuwe aquasporten FloatFit en PiYoChi op het programma op woensdag. Donderdag 1 september wordt De Beeck officieel geopend. De week wordt op vrijdag afgesloten met een B.E.S.t Happy dag, een vitaliteitsdag georganiseerd door de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen.

Nieuwsgierig geworden? Kom ook kennismaken met De Beeck en volg een rondleiding of sportles. Het actuele programma voor openingsweek is te vinden op www.debeeck.nl/openingsweek.

Afbeelding
VakantieFUN Meidendag in de Herfstvakantie Algemeen 3 okt, 10:33
Afbeelding
Tweedaagse workshop portretfotografie Algemeen 2 okt, 10:22
Afbeelding
Twee gewonden bij ongeluk in Egmond aan de Hoef 112-nieuws 1 okt, 17:33
Afbeelding
Bestelbus in de sloot in Bergen 112-nieuws 1 okt, 12:10
Afbeelding
Natuur- en cultuurwandeling Bergen aan Zee Algemeen 1 okt, 10:52
Afbeelding
Big Band in Hoeve Overslot Algemeen 30 sep, 10:34
Afbeelding
Kunstmaand Wapen van Bergen Algemeen 30 sep, 10:21
Afbeelding
Lancering special Rodi Wonen i.s.m. vt wonen&design beurs! Huis 30 sep, 10:05
Afbeelding
Gemeenteraad unaniem voor raadsbreed akkoord en drie nieuwe wethouders Algemeen 30 sep, 09:58
Afbeelding
Kunst bij Galerie De Kapberg Algemeen 30 sep, 07:39
Afbeelding
Eerste herfstwandeling 2 oktober in de Wimmenummerduinen Algemeen 29 sep, 16:37
Afbeelding
Film van de week Filmtheater Cinebergen Algemeen 29 sep, 15:34
Afbeelding
De juiste snaar geraakt Algemeen 29 sep, 13:55
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Bergen

Op Rodi Bergen volg je het laatste nieuws uit Bergen. Rodi Bergen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Bergen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Bergen in je mailbox.