DamesVISdag in Spaarnwoude: ‘Gewoon een leuke dag beleven!’

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Te veel en te vaak wordt onterecht gedacht dat sportvissen een echte sport is voor mannen. Niets is minder waar. Steeds meer vrouwen ontdekken dat vissen meer is dan vangen.

Dat blijkt niet alleen uit een toename van het aantal verkochte VISpassen aan vrouwen, ook hebben visvrouwen een eigen tv-programma ’De Visvrouwen’ op RTL 7. De échte visvrouwen, Nathalie van den Berg en Paula Petiet, zullen aanwezig zijn voor een meet and greet, lezingen geven en clinics aan de waterkant verzorgen.

 IJMOND - Uiteraard is vissen niet alleen voor mannen, boys en kerels! En dat gaan heel veel dames met elkaar laten zien op zondag 26 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur bij Fletcher Hotel Spaarnwoude tijdens de DamesVISdag...

Het wordt dus niet alleen gezellig, er worden ook verschillende clinics gegeven over karpervissen, roofvissen, witvissen en vliegvissen. Daarnaast zijn er stands met informatie over Vang5, loodvrij vissen en vissen aan zee. Het leuke van deze DamesVISdag is, dat je niet hoeft te kunnen vissen om deze dag mee te maken. Gewoon een leuke dag beleven!

Uiteraard zijn bezoekers welkom om eens te ervaren hoe het langs de waterkant is. Vissen is écht meer dan vangen.

U bent van harte welkom op aanwezig te zijn op deze DamesVISdag. De dag start om 10.00 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mandy Schouws of Wendy Boonstra (Sportvisserij MidWest Nederland), 0251 -38882. Zij zijn tevens aanspreekpunt tijdens de DamesVIdag. De foto’s zijn rechtenvrij te gebruiken.

Afbeelding