Pasfoto’s maken in Beverwijk: bekijk hier de locaties en openingstijden

Nieuws
De Primera Beverhof in Beverwijk
De Primera Beverhof in Beverwijk (Foto: Facebook)

BEVERWIJK - Waar maak je een pasfoto in Beverwijk? Of je nu een nieuw paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of visum nodig hebt, één van de eerste stappen is het verkrijgen van de perfecte pasfoto. In Beverwijk zijn er diverse fotografen en fotowinkels die gespecialiseerd zijn in het maken van officiële pasfoto’s die voldoen aan de strenge eisen van overheidsinstanties. Hieronder vind je een lijst van enkele betrouwbare locaties waar je terecht kunt voor professionele pasfoto’s, inclusief hun adressen en openingstijden.

Pasfoto Beverwijk

Bij Pasfoto Beverwijk ben je verzekerd van hoogwaardige pasfoto’s die voldoen aan de geldende normen. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je ontspannen en met de juiste uitstraling op de foto komt.

Adres: Meerstraat 68, Beverwijk

Openingstijden:

Maandag: 12:00 – 18:00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00

Zaterdag: 10:30 - 17:00

Zondag: Gesloten

Primera Beverhof

Bij Primera Beverhof kun je niet alleen terecht voor pasfoto’s, maar ook voor allerlei andere diensten, zoals kopieën en printwerk. Het is handig om meerdere taken op één locatie af te kunnen handelen.

Adres: Beverhof 6, Beverwijk 

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag: 09:00 - 17:00

Zondag: Gesloten

Primera Wijkerbaan

Primera Wijkerbaan is een populaire keuze voor het maken van pasfoto’s. Met ruime openingstijden en gunstige prijzen, biedt deze winkel een handige optie voor iedereen die snel en gemakkelijk een pasfoto nodig heeft.

Adres: Wijkerbaan 7, Beverwijk 

Openingstijden:

Maandag: 11:00 - 18:00

Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

Zaterdag: 09:00 - 17:00

Zondag: Gesloten

Nu je weet waar je terecht kunt voor pasfoto’s in Beverwijk, kun je met vertrouwen je officiële documenten aanvragen en vernieuwen. Onthoud dat openingstijden kunnen variëren, dus het is altijd een goed idee om van tevoren te bellen of hun websites te raadplegen voor de meest actuele informatie. Veel succes met je aanvragen!

Kosten pasfoto maken Beverwijk

Een pasfoto maken in Beverwijk, wat kost dat eigenlijk? Meestal variëren de prijzen voor het maken van een pasfoto in Beverwijk tussen de 6,- en 20,- euro. Je krijgt dan vaak een stapeltje officiële pasfoto’s die voldoen aan de eisen die de overheid heeft gesteld.