Openheid van zaken bij Fase Fier

Algemeen
Eigenaar William Borst en bedrijfsleider Dennis Strijbosch proosten op de toekomst van Fase Fier.
Eigenaar William Borst en bedrijfsleider Dennis Strijbosch proosten op de toekomst van Fase Fier. (Foto: Aart Tóth)

BAKKUM - Er gaan nogal wat geruchten en roddels over restaurant Fase Fier in Bakkum. Zoals gewoonlijk bij dit soort prietpraat werden de verhalen steeds sensationeler en het meeste werd erbij verzonnen. Zo was er een wisseling in het personeelsbestand en waren bekende gezichten even buiten beeld, wat de geruchten deed aanzwellen.

In een gesprek met eigenaar William Borst worden onduidelijkheden uit de weg geruimd en wordt meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt de positieve punten van Fase Fier toe te lichten.

Zo is en blijft William Borst eigenaar, is Dennis Strijbosch de kersverse bedrijfsleider, die zorgt voor een frisse wind. Fase Fier gaat er weer hard tegenaan om oude tijden te laten herleven, maar gaat ook werken aan waar bezoekers behoefte aan hebben.

Bedrijfsleider Dennis Strijbosch vult de toekomstplannen en al ingevoerde optimalisatie aan. “Zo is er ook door de keuken een frisse wind gegaan en heeft er een innovatie plaatsgevonden in bereiding en aanpassing van de menukaart. Het restaurant krijgt meer de uitstraling van een Grand Café, zonder dat het originele van Fase Fier verdwijnt. Zoals gezegd, is er uitgebreid culinair te genieten van meer gangen diners, maar ook van spareribs, saté en ossenhaas. Daarbij zullen de prijzen normaal en aantrekkelijk zijn”, volgens Dennis.

William vult aan: “Ik heb er heel veel zin in om weer aan de slag te gaan tijdens de jaarlijkse kermis, kaartavonden, popkwis, bruiloften, partijen en optreden van Jos van Beest. De hapjes tijdens die vrolijke bijeenkomsten zullen wat meer hedendaags zijn en afgestemd op de vraag.”

Meer informatie: 

www.fase-fier.nl, info@fase-fier.nl of tel. 0251-652204.

Reacties: redactie.cnb@rodi.nl