Duurzame huizenfietstocht - Langs Bakkum, Limmen, Akersloot en Castricum

Nieuws

CASTRICUM - CALorie organiseert zaterdag 24 juni een fietsrit langs een aantal duurzaam verbouwde huizen in Bakkum, Limmen, Akersloot en Castricum. Men kan binnen een praatje maken met de bewoners over hoe zij hun woning energiezuinig of zelfs energieneutraal hebben gemaakt. En men kan zien hoe dat eruit ziet.

Per adres staat één thema speciaal in de belangstelling. En onderweg kan men met de andere deelnemers in gesprek raken over de eigen plannen of vragen. De tocht bestaat uit twee delen, die gecombineerd kunnen worden.
In de ochtend is er tussen 9.00 en 12.30 uur een eerste rondje langs huizen in Limmen en Akersloot. 's Middags doet men van 13.00 tot 16.30 uur een rondje Bakkum en Castricum. Wie het wil kan zich voor beide tochten opgeven, je maakt dan een echte Duurzame Acht van Castricum. Aan het einde is er nog gelegenheid samen wat te drinken.
Vooraf opgeven is noodzakelijk. De maximale groepsgrootte is vijftien personen. Bij voldoende belangstelling worden er meerdere rondes gedaan. Meer info www.calorieenergie.nl. Opgeven kan via duurzamehuizen@calorieenergie.nl.