Fietser zwaargewond bij ongeval Dierenselaan, vluchtauto uitgebrand gevonden

112-nieuws
Fietsster aangereden op de Dierensenlaan politie zoekt getuigen
Fietsster aangereden op de Dierensenlaan politie zoekt getuigen (Foto: Regio15)

Bij een ongeval op de Dierenselaan is zondagavond een fietser zwaargewond geraakt. 

Een automobilist reed de fietser aan en is er vervolgens vandoor gegaan. De fietser werd zwaargewond achtergelaten op straat.

De traumahelikopter uit Rotterdam landde in het Zuiderpark. Agenten hebben het Mobiel Medisch Team (MMT) vanaf het Zuiderpark naar de Dierenselaan vervoerd. 

Personeel van twee ambulances en een traumateam uit Rotterdam kwamen ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Het slachtoffer is gestabiliseerd en vervolgens met spoed (A1) naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het Mobiel Medisch Team (MMT) reed mee nar het ziekenhuis. 

De Forensische Opsporing (FO) Verkeer is ter plaatse en doet uitgebreid onderzoek. Vanwege het ongeval is de Dierenselaan grotendeels afgesloten zo meldt persbureau Regio15

Op social media laat de politie weten op zoek te zijn naar de vluchtauto en de inzittenden. Getuigen worden gevraagd om contact op te nemen met de politie. 

Vluchtauto brandend teruggevonden

Op de Beekbergenstraat in Den Haag, om de hoek van de Dierenselaan, staat een auto in de brand. Het blijkt te gaan om de vluchtauto die na het zware ongeval op de Dierenselaan is weggereden. 

Op het dak en de motorkap van de auto is zichtbare schade te zien. De brandweer kon de brand snel blussen en de politie doet ter plaatse onderzoek. 

De straat is afgezet met lint en de politie heeft een Plaats Delict (PD) gemaakt. Er worden onder andere verklaringen opgenomen van buurtbewoners.


Fietsster aangereden op de Dierensenlaan politie zoekt getuigen - Regio15