Arjan en Eva werken in 'het leukste team waarin ze ooit gewerkt hebben'.
Arjan en Eva werken in 'het leukste team waarin ze ooit gewerkt hebben'. (Foto: Debbie van Eijk)

Deze 3 medewerkers van Duinrell zoeken nieuwe collega’s

21 apr, 14:00 Algemeen

Lekker opkikkeren van je werkdagen, dat doe je bij Duinrell in Wassenaar. Wie gaat werken bij Duinrell, komt terecht in een warm (Tiki)bad. Eva, Arjan en Gerard vertellen waarom zij helemaal opkikkeren van hun werkdagen.

Eva (20) zit in het tussenjaar van haar studie en zocht een leuke vakantiebaan. “Ik vond dit al een leuk park toen ik klein was. Van alle vakantieparken zijn mijn jeugdherinneringen aan Duinrell het beste. Vooral aan het Tikibad.” 

Het voelt niet altijd als werken

Werken bij Duinrell blijkt al net zo gezellig te zijn. “We hebben het leukste team waarin ik ooit gewerkt heb”, aldus Eva. En zij kan het weten, want ze heeft in meerdere vakantieparken gewerkt. Hoe ze zich voelt na een werkdag? “Vermoeid maar blij. Moe van het harde werken, maar het is ook echt wel wat waard. Het voelt niet altijd als werken.”

Klantcontact

“Een paar dagen geleden kwam een klant taart brengen, om ons te feliciteren met de nieuwe receptie.” En als een klant eens iets minder blij is, staan Eva’s collega’s letterlijk achter haar. Zoals Arjan (22), die ook frontoffice werkt: “Je hebt weleens klanten met uitdagingen; die probeer je zo goed mogelijk op te lossen.” 

Je kan hier jezelf zijn

Bij Duinrell is je opleiding niet het belangrijkst. Veel belangrijker is dat je het leuk vindt om in een attractiepark te werken, zoals Arjan: “Hiervoor werkte ik bij een bedrijf waarbij ik vijf dagen per week thuiswerkte. Daar ben ik niet voor gemaakt”, lacht hij. “Ik ben iemand die onder de mensen moet zijn. Toen zag ik deze vacature, en volgde er een leuk sollicitatiegesprek.” Nu werkt hij er vijf weken: “Het is hard werken, maar in een heel relaxede werksfeer. Je kan hier jezelf zijn. Als je op zoek bent naar een leuke uitdagende (bij)baan waarin je met gasten werkt, en je bent heel open en relaxed, dan ben je van harte welkom.”

Gerard (64) kwam hier werken via een huis-aan-huisblad. Hij bedient de attracties. Daarbij let hij, met zijn werkverleden van veertig jaar bij de Luchtmacht, vooral op veiligheid. Na vijf jaar heeft hij alle attracties goed in de vingers. “Ik vind ze allemaal leuk.” 

Het is heerlijk om veel buiten te werken, vindt Gerard, en: “Het is opvallend hoe weinig je natregent. Afhankelijk van je leeftijd wissel je af en toe van attractie, of sta je in de souvenirwinkel of gamehal.” Het belangrijkste: “Je werkt met leuke mensen.”

Maar ze namen me toch in dienst

Ook Gerard vindt Duinrell een topwerkgever. Hij vertelt: “In 2020 was mijn seizoenscontract nog niet ingegaan, toen het park vanwege corona dichtging. Ze hadden kunnen zeggen: ‘We kunnen je geen werk bieden.’ Maar ze namen me toch in dienst. Ik leerde het park in die tijd heel goed kennen, ook veel collega’s van andere afdelingen.”

Bij Duinrell mag je werken naar behoefte. “De ene collega werkt twee dagen, de ander vier. Dat bepaal je hier helemaal zelf.”

Eva, Arjan en Gerard zoeken nieuwe collega’s. Check vacatures.duinrell.nl.

Gerard kan niet kiezen welke attractie het leukst is om te bedienen.
Afbeelding
P.C. Hooft-prijs 2022 in Den Haag uitgereikt aan Arnon Grunberg Algemeen 20 mei, 11:17
Afbeelding
Dit jaar weer geen vuurwerkfestival op Scheveningen Algemeen 20 mei, 09:35
Afbeelding
AWP: “In vier jaar tijd heeft Delfland geen rivierkreeft gevangen” Algemeen 19 mei, 13:25
Afbeelding
Aantal WW-uitkeringen ongekend laag in Haaglanden, grote tekorten in ICT Algemeen 19 mei, 11:08
Afbeelding
Ravage na aanrijding op de Erasmusweg Algemeen 19 mei, 10:20
Afbeelding
Staking bij HTM, donderdag 2 juni geen trams en bussen Algemeen 19 mei, 08:57
Afbeelding
Varend Corso wordt nieuwe Haagse traditie Algemeen 19 mei, 08:23
Afbeelding
Hart voor Den Haag pleit na sluiting slager Beijk wéér voor nadeelcompensatie ondernemers Algemeen 18 mei, 09:49
Afbeelding
Den Haag deelt regenboogvlaggen uit bij Huygenspark Algemeen 17 mei, 09:43
Afbeelding
Deze manege in Den Haag is verbouwd zonder uitstoot van stikstof! Algemeen 17 mei, 08:04
Afbeelding
Wethouder Bredemeijer opent Diamant Oekraïneschool in Den Haag Algemeen 17 mei, 07:37
Afbeelding
Eerste editie Haags Stadmakersfestival smaakt naar meer Algemeen 16 mei, 16:43
Afbeelding
Moska Maqsoodi wint Haagse Kartiniprijs 2022 Algemeen 16 mei, 10:10
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Den Haag

Op Rodi Den Haag volg je het laatste nieuws uit Den Haag. Rodi Den Haag informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Den Haag

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Den Haag in je mailbox.