Stichting Muziekkring Heerhugowaard presenteert ‘Camerata RCO’ in Cool

Cultuur
De talentvolle musici van Camerata RCO komen naar Cool.
De talentvolle musici van Camerata RCO komen naar Cool. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Stichting Muziekkring Heerhugowaard presenteert zondag 21 april vanaf 11.00 uur Camerata RCO in de Rodi Media-zaal van Cool kunst en cultuur.

In dit concert brengen zes musici (strijkers en blazers) de klank van het Concertgebouworkest naar het podium van Cool, met muziek van Dvorák, Schreker en Brahms. 

Camerata RCO is een uniek ensemble, de musici van dit ensemble zijn allen lid van het Koninklijk Concertgebouworkest in Amsterdam en genieten enorm van het spelen in dit orkest. Dit plezier breiden ze echter graag uit door ook in een klein ensemble te spelen. Niet alleen is het repertoire van een klein ensemble anders dan het orkestrepertoire, kamermuziek is persoonlijker en intiemer. 

De musici van Camerata RCO staan graag in nauw contact met het publiek. De energie die uit deze concerten voortkomt, is wat hen het meest inspireert.

Kaarten zijn te bestellen via de ticketshop op www.muziekkring.nl, telefonisch via 072-5722299 of op de dag van het concert aan de kassa. Alleen pinnen!